Повдигнаха обвинения на майката и дъщерята, задържани за убийството на

...
Повдигнаха обвинения на майката и дъщерята, задържани за убийството на
Коментари Харесай

След убийството на мъж в София: Велико Минков - Пейо се ожени за Габриела, за да вижда детето си

Повдигнаха обвинявания на майката и дъщерята, арестувани за убийството на брачна половинка на по-младата жена в София. Случаят е от петък, а главната версия на проверяващите - спор за наставнически права.

Вчера вечерта научихме, че младата жена е била по майчинство с второто си дете. Убитият мъж е твърдял, че то е негово, а дамата е упорствала, че не е. Претенции за бащинство има и Велико Минков.

За бащинство върху второто дете в фамилията с изключение на починалия мъж претендирал и някогашен народен представител

„ Аз съм биологичния татко, убеден съм на 100%, на четиримесечното бебе, което Габриела роди. Това беше известно и на Пейо. Той е нейн легален брачен партньор от едвам три седмици преди раждането през август месец, макар, че те имат 6-годишно дете. Пейо и Габриела не са имали връзка, най-малко за интервала, в който аз съм с нея. Техният брак беше подписан три седмици преди раждането на моя наследник. Това приключи опцията аз да мога да бъда вписан като татко, тъй като брачният партньор става татко “, съобщи в предаването „ Тази заран “ Велико Минков.

Той акцентира, че не знае за какво е подписан бракът. „ В диалозите ми с Пейо знам, че една от аргументите е да вижда по-често детето си, тъй като достъпът му до него е бил лимитиран редовно “, описа Минков.

Заподозрени са за гибелта на мъжа на дъщерята

„ Двамата подписват брака си в края на втората бременност. До средата на бременността с Габриела имахме прелестни взаимодействие и тя внезапно реши да приключи всякаква връзка с мен. Тя заграждаше всевъзможни опит, с цел да се видя с нея. Нямам съответни пояснения “, изясни той.

Преди раждането на второто дете на Габриела Велико Минков се съветва със своя юрист Пламен Борисов.

„ Когато се обърна той към мен, аз го посъветвах да припознае детето още преди да се роди. Започнахме процедурата, само че общината отхвърли да я продължи, а повода беше, че майката има брак. Велико Минков по този начин разбра, че тя е сключила брак. Вече оттова нататък единствената опция бе да се предивя цивилен иск “, сподели юрист Пламен Борисов.

Двама мъже са помогнали на дъщерята и майката, научи bTV

Документално и юридически татко на второто дете на Габриела е Пейо Пеев. „ Подал съм си исковата молба преди раждането, само че от този момент няма прогрес “, изясни Велко Минков.

Той сподели, че не е виждал детето си. „ Преди дни се видях с Габриела инцидентно и нейната реакция беше, че ще викне полиция, да не ги приближавам. Това не беше предизвикано от моя страна. В далечината видях детето в ръцете на баба си “, съобщи Минков.

„ С Пейо обсъдихме още в първите дни след раждането случилото се и тази неточност. И двамата се съгласихме, че биологичните татковци би трябвало да са тези, които да са вписани в акта за раждане “, добави Минков. 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР