Основният ни приоритет е борбата с ниските доходи“, заяви Атанас

...
Основният ни приоритет е борбата с ниските доходи“, заяви Атанас
Коментари Харесай

БСП с пълна листа в Хасково: Основният ни приоритет е борбата с ниските доходи

„ Основният ни приоритет е битката с ниските приходи “, съобщи Атанас Зафиров, който е лидер на цялостната листа на „ Българска социалистическа партия за България “ за изборите за народни представители на 9 юни в Хасковска област.
Той уточни, че Хасково продължава трайно да е на едно от последните места в България по приходи, което по неговите думи не прави чест на ръководещите, които по време на избори дават обещания, а след това не ги съблюдават. „ Нашата съществена цел е битката с неравенствата, ниските приходи, за повече работни места и инфраструктура “, посочи заместник-председателят на Българска социалистическа партия.
Зафиров сподели, че ще водят толерантна и положителна акция, като дефинира за главен конкурент в изборите ГЕРБ и моделът „ Бойко Борисов “. Той сподели, че Българска социалистическа партия няма политически врагове, само че като зложелател може да се дефинира ниската изборна интензивност и прикани всички български жители да гласоподават.
„ Смятам, че поредната политика през последните месеци и години дава съображение да считаме, че българските жители ще разчетат вярно нашите обръщение и ще ни дадат своето доверие “, разяснява Зафиров, който добави, че в последния парламент Хасково е имал заслужен представител в лицето на втората в листата Смиляна Нитова, която е бил измежду най-активните депутати.
Атанас Зафиров дефинира листата като уравновесена, в която има хора с опит и от множеството общини в региона, което съгласно него е причина за един добър резултат.
Листата на „ Българска социалистическа партия за България “
1. Атанас Зафиров Зафиров
2. Смиляна Николова Нитова-Кръстева
3. Пламен Минчев Панев
4. Георги Апостолов Бекяров
5. Васил Иванов Точков
6. Янка Тодорова Чолакова
7. Ясенка Киркова Симитчиева
8. Иван Петков Педев
9. Делян Митков Делчев
10. Янко Атанасов Илиев
11. Вълчан Николов Тодоров
12. Мария Красимирова Петкова
13. Надежда Иванова Янакиева
14. Георги Трифонов Соватчиев
15. Захарин Страхилов Марков
16. Коста Петков Стоев
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР