Повдигнаха обвинение за убийство на 79-годишния мъж, убил съпругата си

...
Повдигнаха обвинение за убийство на 79-годишния мъж, убил съпругата си
Коментари Харесай

Мемед удрял главата на жена си в пода, докато тя издъхнала

Повдигнаха обвиняване за ликвидиране на 79-годишния мъж, умъртвил брачната половинка си във Видин.

Мъжът, остава в ареста за период от 72 часа, с прокурорско разпореждане, заяви за  " Фокус “ говорителят на Окръжна прокуратура-Видин прокурор Владислав Влашев.

Той добави, че в понеделник държавното обвиняване ще изиска от съда непрекъсната мярка " задържане под стража “ за обвинявания в убийството на брачната половинка си възрастен мъж. Предстои назначение на поредност от експертизи за определяне  психичното положение на обвинения, добави прокурорът.

Трупът на 70-годишната жена, с голям брой контузии по тялото и главата, бе открита през вчерашния ден по обяд в дома си във видинския ромски квартал " Нов път “, след получен сигнал за мъж, изравен с окървавени ръце пред къщата си, оповестиха през днешния ден от Облаастната дирекция на МВР-Видин. Полицията е задържала 79- годишния мъж, който е с психологично заболяване и е брачен партньор на убитата, оповестиха от полицията.

По неофициална информация 79-годишният мъж, е прочут в квартала като Мемед, а името му е Кольо Денев. Убитата жена е негова брачна половинка и се споделя Теменужка.

Смъртта й най-вероятно е настъпила в резултат на жестоки удари по главата и тила. Работи се по версията, че килърът й е удрял главата на дамата в пода на стаята. След осъществената аутопсия през вчерашния ден е открито, че гибелта й е настъпила 48 часа преди аутопсията. Това значи, настояват служители на реда, че тя е била убита най -вероятно на 2  януари т.г., близо два дни по-рано от откриването на натрупа й.

Съседи на убитата жена, описват, че когато 79-годишният мъж през вчерашния ден е излязъл и стоял с окървавени ръце пред къщата си на техните въпроси, какво е станало, какво си сторил, той отговарял, че нищо не се е случило. Чак при идването на униформените и откриването на натрупа на брачната половинка и арестуването му, съседите разбрали за жестокото ликвидиране.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР