Потребителско проучване, проведено от британската марка Lovehoney, показва кои мъже

...
Потребителско проучване, проведено от британската марка Lovehoney, показва кои мъже
Коментари Харесай

Мъжете от тези зодии са с най-високо либидо

Потребителско изследване, извършено от английската марка Lovehoney, демонстрира кои мъже най-често мислят за игри в леглото. Списъкът може да наподобява неочакван. Астрологът Инбаал Хонигман обаче изясни за какво на подиума са тези зодии; Рак, Телец и Близнаци.

Мъжете от тези зодии имат най-високо либидо. Много са сластни

Изследването на мъжкото полово увлечение е извършено от януари 2020 година до декември 2021 година Марката Lovehoney ревизира по какъв начин наподобяват продажбите на еротични джаджи по това време. Потребителите дават датата си на раждане при покупка, което им разрешава да дефинират кои зодии са буйни любовници. От това се стигна до извода, че Ракът, Телецът и Близнаците имат най-голямо либидо, а също така се грижат за любовните потребности на колегата си.

Представители на тези зодиакални знаци бяха приети за най-хубави любовници:

Рак

Зодия Рак може да бъде безвъзвратен романтик. Когато се усеща влюбен, той е подготвен да направи съвсем всичко за колегата си. Нищо чудно, че той най-често си купува еротични джаджи. Той желае да се погрижи за пълнотата на обичаната си.

За родените под знака на Рака самото допиране до кожата на различен човек е съвсем духовно прекарване. Те са открити и разчувствани, когато сътрудникът им не може да държи ръцете си надалеч от тях, сподели астрологът Инбаал Хонигман.

Телец

Мъжът от тази зодия е изискан ухажор. Той знае доста добре по какъв начин да трансформира секса в незабравимо прекарване. Телецът е буен и гальовен по едно и също време.

Телецът обича телесния контакт. Удоволствията в леглото и осъществяването на желанията на колегата са значима част от връзката им. Те се усещат обгрижвани и обожавани, когато някой ги прегръща и гали, споделя Хонигман.

Близнаци

Зодия Близнаци има предпочитание да опитва. Той е любопитен към хората и света. Той има репутацията на един от най-хубавите любовници в целия зодиак, тъй като не се опасява да се любува на секса. Въпреки това си коства да знаете, че той има съществени проблеми с верността. Най-често се среща с няколко сътрудници по едно и също време.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР