Потребители в социалните мрежи луднаха по видео на уникален бял

...
Потребители в социалните мрежи луднаха по видео на уникален бял
Коментари Харесай

Интернет полудя по уникално ВИДЕО с бял лос

Потребители в обществените мрежи луднаха по видео на неповторим бял лос в Западна Швеция. " Бях късметлия да съм самичък и прекарахме към 20 минути дружно ", сподели създателят на видеото Ханс Нилсон, който е ръководител на Общинския съвет на Еда в западната провинция Вермланд.
Ханс видял животното в четвъртък и го снимал. На другия ден отново се върнал и видял лоса. Помогнало му да следва бозайника от къса отдалеченост, защото лосът бил покрай пътя.

Клипът, на който се вижда по какъв начин лосът плува през поток и пасе от листата на храстите, все още е събрал над 1 милион гледания.

Ханс Нилсон се съмнява да има риск животното да бъде отстреляно, защото е " толкоз огромно и величествено ", че " локалните ловци не го закачат ".

Обикновено лосовете са кафяви и наброяват близо 300 000 в Швеция, като измежду тях има 100 бели на цвят. Уникалността им се дължи на генетичен недостатък.

A very good #MooseMonday morning to you all! This rare white moose was spotted in Sweden, he's one of only 100 in the wild... pic.twitter.com/h4nZqV3ZHp
— BBC Breakfast (@BBCBreakfast) 14 август 2017 г.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР