Потребители в мрежата изригнаха след публикациите за пребитото 5-годишно дете

...
Потребители в мрежата изригнаха след публикациите за пребитото 5-годишно дете
Коментари Харесай

Законът на улицата: Искат саморазправа с пастрока, пребил 5-годишно дете

Потребители в мрежата изригнаха след изявленията за пребитото 5-годишно дете в Пловдив. Закани и закани заляха пространството към пастрока, който редовно е малтретирал момчето. Масово мненията гласят, че не разчитат на правораздаване, а желаят персонална среща с изрода, направил действията.

 

В мненията към този момент се популяризира информация, че нищо хубаво не чака Чернев и в пловдивския арест, където единствено органите на реда на този стадий избавят обвинявания от линч. Не по този начин стоят нещата в затвова, където пребиваващите са извънредно чувствителни към новодошлите, които са се гаврили и пребивали деца. Коментар във Facebook гласи, че към този момент има информация за готвена „ изненада “ за Петър Чернев, откакто влезе в пловдивския затвор.

 

В съда стана ясно, че упрекнатият е налагал физически тормоз от месеци над 5-годишното дете. Клипове в телефона удостоверяват дейностите му. Прокурорът по делото съобщи, че му е неловко да опише какво се вижда на видеата. Той показа, че на сцените пастрокът и детето са чисто голи. Освен ритници и плесници Петър е правил дейности, с които е унижавал и малтретирал хлапето. От косата на детето липсват 15 кв.см коса, а съседка е подала сигнал, че е чувала крясъци за помощ от малчугана.

 

Петър работи в Пловдивския университет, където учител е и неговата майка. Именно тя го е уредила с влиятелна позиция, само че той рядко се появявал на работа. Арестуван е за владеене на опиати. В съда стана ясно, че под въздействие на опиати той правил побоя над детето. Магистратите постановиха непрекъсната мярка „ задържане под стража “, защото има сведения, че упрекнатият може да извърши друго закононарушение. Изненадващо майката, която е упрекната в съучастие, бе освободена с гаранция. Детето остава под грижата на детска педагогическа стая.

 

Източник: Facebook

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР