Потребители на приложение за онлайн запознанства споделиха мнението си относно

...
Потребители на приложение за онлайн запознанства споделиха мнението си относно
Коментари Харесай

Идеалът за красота: Колко трябва да е висока перфектната жена според мъжете

Потребители на приложение за онлайн запознанства споделиха мнението си по отношение на най-предпочитаната височина за жена. След изследване, извършено сред 20 000 британци, е открито, че най-високият мечтан растеж на жените не надвишава 165 сантиметра, само че идеалният е 160 сантиметра.  Мъжете най-често харесват дами с тъкмо тази височина и желаят да поддържат връзка с такива. 

Експертът по онлайн запознанства Аби Голдинг споделя, че в реалност идеалната женска височина не прави потребителския профил на приложението наложително по-интересен и известен за мъжката публика.  Всъщност най-често хората обръщат внимание не на височината, тежестта и други външни фактори, а на описанието, заниманията и характера на индивида.  

 жена iStock

„ 88 % от потребителите са по-склонни да плъзнат надясно, в случай че биографията на евентуален сътрудник ги разсмее, спрямо 16 %, които ще плъзнат наляво, в случай че не считат, че някой е с верния размер за тях “ , изясни Аби.    

Анкетираните британки пък настояват, че идеалният растеж на мъжете за тях е почти 173 сантиметра.  Какъвто и да е вашият растеж, не забравяйте, че първото нещо, на което хората ще извърнат внимание, е вашата персона, а не вашите физически качества.  

Нека си напомним нашата изложба със звездни дами, които са по-високи, в сравнение с си мислите:
 Тези звездни дами са доста по-високи, в сравнение с си мислим  Тези звездни дами са доста по-високи, в сравнение с си мислим  Тези звездни дами са доста по-високи, в сравнение с си мислим  Тези звездни дами са доста по-високи, в сравнение с си мислим
След това пък можете да видите листата с мъже, които са по-ниски, в сравнение с си мислите:
 20 звездни мъже, които са по-ниски, в сравнение с си мислите   20 звездни мъже, които са по-ниски, в сравнение с си мислите   20 звездни мъже, които са по-ниски, в сравнение с си мислите   20 звездни мъже, които са по-ниски, в сравнение с си мислите 
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР