Потребител в социалната мрежа Facebook сигнализира в негов пост, че

...
Потребител в социалната мрежа Facebook сигнализира в негов пост, че
Коментари Харесай

Кола запуши гараж и входна врата. Какво посъветваха собственика им?

Потребител в обществената мрежа Фейсбук алармира в негов пост, че паркиран автомобил е запушил пътя до гаража и входа на постройка. Потребителят дава и адреса, пред който е спрян автомобила: ж.к. " Младсот 2 ", блок 242. Той моли другите хора, които са в групата, в която е основал поста, да му оказват помощ да откри индивида, който е паркирал автомобила си по този метод.

Ето и какво е написал потребителят във фейсбук: " Ако някой познава притежателя на тази недвижеща се кола, да ми написа. Запушила е входна врата и гараж и никой не го маха от там ".





Множество мнения от други консуматори заваляха под обявата, само че в нито един от мненията индивидът, направил обявата, не получава информация за притежателя на спрения автомобил. За сметка на това получава много " хрумвания " по какъв начин да си освободи гаража:

" Нежно закачаш за теглича на джип и още по-нежно го изтатрузваш някъде, където не пречи ".



Друга потребителка поучава основателя на обявата да се свърже със 112, с цел да му спомагат: " Обадете се на 112, казвате случая, те се обаждат служебно до районното. По номера на колата намират притежателя. И той идва за минутки. През цялото време вие сте на телефона и знаете какво се случва. 5 минути е доста за всичко. Успех.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР