Потенциалният нов депутат отцепник от Възраждане Цвета Галунова така и

...
Потенциалният нов депутат отцепник от Възраждане Цвета Галунова така и
Коментари Харесай

Потенциалният отцепник от Възраждане Цвета Галунова така и не изясни дали ще подкрепи новия кабинет на ПП -

Потенциалният нов народен представител разколник от " Възраждане " Цвета Галунова по този начин и не обясни по какъв начин ще гласоподава, когато се стигне до предлагането на " Продължаваме промяната " за нов състав на Министерския съвет. Крайният период за това е петък.  

От към седмица вървят клюки, че ще има нов народен представител разколник - шахматистката Цвета Галунова, която твърди, че главната ѝ идея в Народното събрание е въвеждането на 50% квота българска музика в Българска национална телевизия и БНР.

Тя сложи в шах публицистите, когато в петък изясни, че е била по едно и също време на два митинга на 22 юни - в поддръжка и против кабинета " Петков " в деня на гласуването на вота на съмнение. И по този начин станала очевидец на  " прояви на езика на омразата " и от двете страни. 

Днес Галунова по този начин и не зае ясна позиция. В коридорите на Народното събрание тя съобщи, че в никакъв случай не е казвала, че ще напусне " Възраждане " или че ще стане самостоятелен народен представител: 

" До момента съм стояла твърдо зад " Възраждане " и не виждам причина да не заставам зад тях. Това, че са се водили диалози с мен аргументирано в опит да ме убедят, само че никой в никакъв случай не ми е предложил постове, пари и това е нечиста сделка. "

Галунова добави, че фактически се е срещала с премиера в оставка Кирил Петков, само че е било за да обсъдят предлагането ѝ за наложителната квота българска музика. 

Любопитен детайл от цялата драма е, че от седмица Цвета Галунова не застава паралелно своите съпартийци на постоянните брифинги на " Възраждане " в коридорите на Народно събрание.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР