Потенциалните коалиционни партньори започват да пишат управленска програма. Това става

...
Потенциалните коалиционни партньори започват да пишат управленска програма. Това става
Коментари Харесай

Потенциалните коалиционни партньори започват да пишат управленска програма

Потенциалните съдружни сътрудници стартират да пишат управническа стратегия. Това става след уикенд на договаряния за сформиране на кабинет с министър председател Асен Василев. " Продължаваме промяната ", Българска социалистическа партия и " Демократична България " се договориха да приготвят ясно написан документ с съответни задания и периоди за интервал от 6 месеца.

За задачата трите обединения ще излъчат по трима представители от своите парламентарни групи, с цел да изработят програмата. Към тях ще се причислят и самостоятелни депутати, отцепници от Има Такъв Народ, с които прговорите бяха през вчерашния ден. Очаква се структурата на държавното управление и имената на министрите да бъдат оповестени най-късно в сряда. 

“Събираме цели от депутати по разнообразни браншове и политики. Работата върви. Не имам вяра това да е единственат среща ”, сподели Лена Бориславова на влизане в Народно събрание преди началото на диалозите за правене на управническа стратегия на предстоящ кабинет “Василев ”.

“Целта на събирането е да подготвим ясна законодателна стратегия с съответни цели и периоди. Ще работим интензивно. Ние сме подготвени с ясни ограничения и периоди за тяхното реализиране. Ако поставим всички старания, ще имаме един добър кабинет ”, сподели и правосъдният министър в оставка Надежда Йорданова. Тя прикани “всеки да преглътне егото си и да намерения за бъдещето на страната, тъй като до края на годината би трябвало да се извършат ясни и съответни промени ”.

“Миналата седмица стана ясно, че в случай че те не бъдат изпълнени парите по Планът за възобновяване няма да бъдат в България ”, сподели още Йорданова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР