Потенциална тропическа буря вчера се насочи към американско-мексиканската граница и

...
Потенциална тропическа буря вчера се насочи към американско-мексиканската граница и
Коментари Харесай

Тропическа буря се насочва към Мексико и крайбрежието на Тексас

Потенциална тропическа стихия през вчерашния ден се насочи към американско-мексиканската граница и може да провокира дъждове и неочаквани наводнения в североизточните елементи на Мексико и Южен Тексас, съобщи Асошиейтед прес.        

Националният център по ураганите на Съединени американски щати в Маями заяви, че евентуалният тропически циклон " Четири " се намира на към 270 км югоизточно от устието на река Рио Гранде. В този регион се намират мексиканския град Матаморос и град Браунсвил, Тексас.

Метеорологичното събитие се движи на северозапад със скорост 20 километра в час може да се трансформира в тропическа стихия, преди да доближи сушата през нощта. Ветровете в системата доближават скорости от близо 55 километра в час.

Предупреждения за тропическа стихия бяха издадени за сектор от крайбрежието на Мексиканския залив в Тексас и за част от североизточното крайбрежие на Мексико.

Правителството на Мексико издаде предизвестие за тропическа стихия за крайбрежието на Мексиканския залив от Бока де Катан на север до устието на река Рио Гранде. Предупреждение за тропическа стихия е в действие и за крайбрежието на Тексас от Порт Мансфийлд на юг до устието на Рио Гранде.-
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР