Пострадалото в жестоката катастрофа снощи 8-годишно дете, чието състояние беше

...
Пострадалото в жестоката катастрофа снощи 8-годишно дете, чието състояние беше
Коментари Харесай

Прокурор с последни новини за ужаса с 4 трупа, който почерни Каварненско

Пострадалото в жестоката злополука нощес 8-годишно дете, чието положение беше сериозно, е по-добре, чака се неговото възобновяване. Това заяви на брифинг през днешния ден окръжният прокурор на Добрич Радослав Бухчев, написа dobrichonline.com.

. Сред жертвите са и две деца – на 1 и на 12 години.

„ С вчерашна дата е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение – пораждане на злополука с причиняване на гибел на повече от едно лице. Делото ще се следи от окръжна прокуратура – Добрич, наблюдаващ прокурор ще бъда аз. От снощната информация нямаме някакви спомагателни данни.

Едното дете и лидерът на автомобила, които нощес бяха в сериозно положение, към сегашния миг са по-добре и се чака тяхното възстановяване”, съобщи той.

Директорът на Главната дирекция „ Национална полиция” гл. комисар Николай Хаджиев съобщи, че са извършени нужните процесуално следствени дейности и е формирано досъдебно произвеждане.

По думите му аргументите и събитията за пораждане на злополуката занапред ще се обясняват. „ Към момента се прави още един оглед на местопроизшествието, имаме починали 4 лица и 2 настанени в болница.

Водачът управлявал автомобила е на 36-години, той е дееспособен лидер от 7 години, няма налагани санкции и санкции по Закона за придвижването по пътищата”, съобщи гл. комисар Хаджиев.

Предвид тежката злополука и смъртните случаи в с. Белгун, през нощта там е бил изпратен полицейски патрул. Сред живущите няма напрежение.

„ Извършен е спомагателен оглед с проверяващи служители на реда и експертни лица, с цел да бъде открита повода за зародилата злополука. Обстановката не е приятна, има починали две деца, двама възрастни, които са младежи.

Там ситуацията е леко казано тъжна”, сподели шефът на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Добрич старши комисар Никола Панчев.

Резултатите от тестванията за алкохол и опиати на водача ще излязат на следващия ден. Към момента няма данни той да е имал душевен отклонения. Данните за скоростта ще бъдат подготвени, откакто бъде назначена автотехническата експертиза.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР