Постоянна мярка задържане под стража иска Окръжната прокуратура в Силистра

...
Постоянна мярка задържане под стража иска Окръжната прокуратура в Силистра
Коментари Харесай

Искат постоянен арест за заподозрян убиец на жена в село Скала

Постоянна мярка задържане под стража желае Окръжната прокуратура в Силистра за 19-годишен мъж от силистренското село Скала за обир и ликвидиране на 51-годишна жена от същото село.

Исканата мярка за непрекъснато задържане е поради заплаха обвиненият да се укрие, да извърши друго закононарушение или да напусне рамките на страната.

Селвие Мехмед е била открита в петък сутринта в дома си с 27 прободно-порезни рани в региона на гърдите, лявата ръка и гърба. Установено е, че повода за гибелта е остра кръвозагуба.

Предстои експертиза да  откри дали дамата е била изнасилена, заяви представителят на Окръжна прокуратура в Силистра Ивелин Чафаланов.

„ Извършителят е направил и обир, лишил е лични движимости на жертвата – бижута от златист метал, които занапред ще установим дали са от злато, пари и персоналния автомобил на умрялата. Извършителят Феим Радев е открит няколко часа, откакто е осъществено закононарушението “, изясни той.

От мястото на престъплението Феим бяга с колата на жертвата и катастрофира в прилежащото село Грънчарово. Така се разплита случая. По-късно е бил заловен  в дома на собствен родственик в село Поройно.

Според хора от селото момчето е работил като пастир, а Селвие го е съжалявала и му е давала храна и пари, като помощ.

Направил е признания, като законът планува наказване „ отнемане от независимост “ за период от 15 до 20 години, пожизнен затвор или пожизнен затвор без подмяна. Лицето не е осъждано, само че има престъпни прояви, оповестиха още от прокуратурата.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР