Постигнахме съгласие по приоритетите на правителството. Постигнахме също съгласие да

...
Постигнахме съгласие по приоритетите на правителството. Постигнахме също съгласие да
Коментари Харесай

НА ЖИВО: ПП и БСП са постигнали съгласие по приоритетите на правителството

Постигнахме единодушие по целите на държавното управление. Постигнахме също единодушие да се изготви в доста къси периоди стратегия от експертните екипи, която да бъде призната и на политическо равнище и която да залегне с ясни периоди и ангажменти какво ще се случи от в този момент до края на годината като промени и действия. Това съобщи след края на диалозите с Българска социалистическа партия Асен Василев.

Силно имам вяра, че ще успеем да създадем държавно управление, което да продължи да работи за ползите на България, както първият кабинет, сподели той.

ГЛЕДАТЕ НА ЖИВО ТУК:



" Пред нас има тежка и виновна задача да успеем да съберем болшинство за едно държавно управление, което да работи за ползите на хората ", съобщи при започване на диалозите финансовият министър в оставка Асен Василев, който ще бъде препоръчан за министър председател в нов кабинет на Политическа партия.

Корнелия Нинова сподели, че се радва, че може да продължат диалозите и да намерят общ път.



" За нас беше значим общественият дирек в политиката в предходния кабинет. Нашето мнение съответствува с вашите цели, оповестени авансово - за битка с корупцията, смяна в КПКОНПИ, само че бихме желали да допълним програмата на държавното управление с няколко тематики. Това са обществената политика, опазване на здравето, обучение, стопанска система. Да се надяваме, че договарянията ще са резултатни ", сподели Нинова.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР