Поставеният под №16 Григор Димитров ще играе срещу участващия с

...
Поставеният под №16 Григор Димитров ще играе срещу участващия с
Коментари Харесай

Френски ветеран е първият съперник на Димитров в Париж

Поставеният под №16 Григор Димитров ще играе против участващия с " уайлд кард " представител на домакините Ришар Гаске в I кръг на " Мастърс " шампионата по тенис в Париж. Това отреди жребият за последната за годината конкуренция от категория " АТР 1000 ", която ще се организира другата седмица (1-7 ноември) в зала " Акор Хотелс Арена " във френската столица.

Двамата тенисисти, които по друго време в зората на своите кариери носеха един и същи прякор - Бейби Фед, ще се изправят един против различен за девети път. 35-годишният френски деец води в общия баланс с 5-3 победи, само че пък 30-годишният българин завоюва последните три срещи посред им без изгубен сет - на " Мастърс " в Шанхай през 2016 година и на Australian Open и " Мастърс " в Париж през 2017 година

Победителят от идния мач сред Димитров и Гаске ще играе във II кръг против Карен Хачанов (Рус) или квалификант. Първият подложен тенисист, който Григор би могъл да срещне, е №4 в света и в схемата Александър Зверев (Гер) на 1/8-финалите. Като част от Топ 8 олимпийският първенец по право почива на старта, а за място в III кръг ще спори с Душан Лайович (Сър) или Макензи Макдоналд (САЩ).
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР