Посрещаме нашата пета година с гордост от постигнатото и с

...
Посрещаме нашата пета година с гордост от постигнатото и с
Коментари Харесай

Нашата добра година

Посрещаме нашата пета година с горделивост от постигнатото и с вяра за бъдещето. Какво ни се случи през 2015? Много хубави неща, несъмнено.

Посрещнахме нови попълнения в своята, неповторима за България, общественост от създатели – всеки със собствен самостоятелен почерк и ентусиазъм. Весела Учкунова-Даскалова с нейните вълшебни текстове, проникновеност и мъдрост. Десислава Найденова-Вичева с нейните синхронични открития, Лили Георгиева с нейните мъдри препоръки към всички работни девойки.

Намерихме си и девойки, които владеят тайните на астрологията – Мариета Георгиева и Даниела Иванова ни поясняват придвижванията на звездите и ни ориентират в от време на време изцяло неразбираемите послания на вселената.

Продължават да ни пълнят душата и главата и по-отдавнашните ни създатели: Селина Йонкова с нейните остроумни ревюта на книги и неочаквани градски вдъхновения; Деница Илчева с нейните проникновени момичешки безредици и размишления за н.в. Живота.

Радваме се на чудните киноревюта на Боян Атанасов, който като че ли знае за киното безусловно всичко на света. Момчил Лазаров ни връща обратно във времето в „ Ретро ”. Дина Карагяурова ни държи в течение на събитията в обичания ни Пловдив, а Линда Александрийска /photolin.com/ и Марияна Петрова/Mamuri Photography/ ни помогнаха да изглеждаме доста по-добре със страхотните си фотографии.

Теодора Славова направи рубриката „ Любов и други бедствия ” с която ни кара да се смеем на любовните си несполуки и в това време да помъдряваме по малко.

На Елица Павлович изискуем шарените и ерудирани публикации за мода, спектакли и книги, без които този уебсайт нямаше въобще да е това, което е.

Косара Чигирева разви ужасно рубриките си за Мода – Mish Mash Look и „ Вдъхновени от улицата ”. Елена Миланова продължава да ни посвещава в тайните на италианската просвета, пръскайки обилно остроумия и бляскав комизъм. Кристина Младенова ни показва прелестни градски находки в една от най-хубавите ни рубрики, където безспирно през последните години описваме за самостоятелни създатели и планове, които вършат живота ни по-красив и добър. „ Уикенд направления ” е другият ни обичан седмичен акцент, който към този момент е „ въодушевил ” и мнозина наши сътрудници от други медии да вършат сходни рубрики.

Какво друго? Минахме 65 000-ната преграда от почитатели на страницата ни и 110 000-ната от месечни гости на уеб страницата. Благодарни сме на всички наши читатели, които постоянно се трансформират и в създатели и които споделят нашата откровеност и правят оценка нашата достоверност. Благодарни сме доста и на нашите рекламодатели, които повярваха, че качеството има значение и излязоха „ отвън кутията ”, като поддържаха нашия друг и реформаторски за българския пазар уебсайт.

Не на последно място сме признателни на всички медии, които не се посвениха да отразят феномена на Момичетата, без да се тормозят, че ни „ вършат реклама ”, поверие, на което ние персонално от дълго време сме оповестили война, що се отнася до нашата публицистична политика. Напротив – подготвени сме да си сътрудничим с безусловно всеки, стига той да работи качествено и от сърце. Останалото са предубеждения и тесногръдство.

Спечелихме и някои скъпи награди – изключително тези на списание Forbes – Най-добра интернет медия и Най-добър дизайн на уебсайт.

Направихме огромната стъпка към офлайн наличието си в градския живот и направихме Mish Mash Fest – събитие с четири издания през годината, което събра на едно място някои от най-хубавите създатели и тяхната прелестна аудитория.  

Беше една добра година. Да си я напомним, като забележим кои са най-четените публикации за годината в някои от най-хубавите ни категории...

Мода

33 хрумвания за есента

Как се обличат мъжете по света

Идеи, въодушевени от Италия

Неделен хартиен клуб

Топ 20 детски книжки

„ Подчинение ” на Мишел Уелбек

Всички нещастни фамилии си наподобяват

Филми

10 еротични кино лентата, които си коства да си напомним

Вдъхновяващите несъвършени тв героини

Преди да се раделим

Вълнения

Писмо

Моите обещания към самата мен

Наконтена и самодоволна

Преди да се разделим  

Любов и други бедствия

И дано силата бъде с... него

Пълен-провал

Къде изчезна любовта?

Нещо вкусно

Пет летни смутита  

Кюфтета от тиквички на фурна

Нашата бургер класация
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР