Посрещаме месеца с приповдигнато настроение, готови до последно да носим

...
Посрещаме месеца с приповдигнато настроение, готови до последно да носим
Коментари Харесай

15 елегантни стайлинг идеи, които да пробвате през септември

Посрещаме месеца с приповдигнато въодушевление, подготвени до последно да носим обичаните си летни облекла или най-малко тези от тях, с които ни е по-лесно да създадем преход към есента. Някои ще запазим и за новия сезон, като класиките, които ви през вчерашния ден и които ще допълним с още няколко неща – миди роклите в красиви принтове, тъй като толкоз добре стоят и с боти; миди полите, които пък ще комбинираме с пуловери; и тишъртите, които ще носим под обичаното си кожено яке или тренчкот.
               

Да, преходните интервали могат да бъдат същинско предизвикателство за стайлинга ни, само че пък ни оказват помощ да опитвам на воля, изключително когато желаеме да задържим лятото малко по-дълго. Ще го крием в кроп топовете, с които ще вървим на празненство, в аксесоарите и в ярките цветове, с които няма да се разделяме и през идващите месеци. Но пък си признаваме, че нямаме самообладание да се приютим в някой от тези меки обемни пуловери или жилетки, до момента в който си пускаме обичан. 
               

Хубавото на септември е, че ни дава мотив да си подарим няколко нови находки – било то нов тренчкот, още един чифт дънки, обичаните ни бели кецове или някое красиво украшение за повече искра през есента, а на има толкоз красиви и ръчно направени декорации.
               

 

  
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР