Посрещаме месец септември в града заредени с положителни емоции, слънчеви

...
Посрещаме месец септември в града заредени с положителни емоции, слънчеви
Коментари Харесай

Златен септември на прелестната тераса в бар Public

Посрещаме месец септември в града заредени с позитивни страсти, слънчеви мемоари и наслаждавайки се на дребните, само че #златнимоменти . И се настаняваме задълго на прелестната тераса в обичано заведение в София.

Бар Public се намира на ул. " Ангел Кънчев " 1 – една от най-атрактивните, колоритни и оживени улици в центъра на града. Там с изключение на в красиво пространство с градски дух ще можете да се потопите и в съвременен промишлен дизайн и атмосфера, да се насладите на истински авторски коктейли, да се отпуснете на страхотната тераса с панорама към улицата, и несъмнено, да послушате приятна музика.



Мястото е едно от обичаните ми за срещи и диалози с приятелки, за пиво след работа или за танци в дребните часове на нощта.

И в случай че всичко това не е задоволително, с цел да включите бар Public в своя градски маршрут, то ще се опитам да ви изкуша с едно обичано пиво, което ще ви напомни усета на лятото. Искрящ Somersby коктейл от лятната лимитирана серия с усет на нар, сервиран в специфична чаша, съпроводен от нужното количество лед и свежи добавки като босилек и кора от портокал. A за вас остава единствено да отпиете глътка прохлада и да се порадвате на гледката от терасата.

С поддръжката на Somersby

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР