Посолството на Русия в САЩ, в отговор на поздравление на

...
Посолството на Русия в САЩ, в отговор на поздравление на
Коментари Харесай

Посолството на Русия в САЩ настоя ЦРУ да си обнови картата и да включи Крим

Посолството на Русия в Съединени американски щати , в отговор на приветствие на Централното разследващо ръководство (ЦРУ) към участниците в четвъртфиналите на Световното състезание по футбол, го посъветва да поправя картата на Русия, добавяйки Крим на нея.

Преди четвърфиналния мач Русия-Хърватия Централно разузнавателно управление на САЩ е разгласило в " Туитър " подборка от обстоятелства за Русия от " Световна книга на обстоятелствата на Централно разузнавателно управление на САЩ ". В една от изявленията е била приложена карта на страната, в друга - главните статистически данни за нея.

Congratulations accepted, @CIA
Please update your @Russia

" Поздравленията са признати, Централно разузнавателно управление на САЩ. Моля, актуализирайте картата си за Русия и статистиката ", пишат съветските дипломати в " Туитър ".

Към известието им е прикрепена карта на Русия, като Крим е включен в нейния състав. Също по този начин са приведени по-нови данни за популацията и региона.

Крим беше анексиран от Русия през март 2014 година Според съветския президент Владимир Путин въпросът за Крим е " завършен дефинитивно. "

Руският народен тим по футбол загуби с дузпи в събота четвърфиналния мач против Хърватия, която стана последният полуфиналист в шампионата. Това е най-хубавият резултат на " Сборная " на Световно състезание в историята.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР