Последното шоу на стендъп комика Дейв Шапел в Netflix предизвика

...
Последното шоу на стендъп комика Дейв Шапел в Netflix предизвика
Коментари Харесай

Дейв Шапел спира транфобските шеги, ако всички не се смеят заедно

Последното шоу на стендъп комика Дейв Шапел в Netflix провокира отвращение в ЛГБТК+  общността и огромна част от чиновниците в стрийминг платформата. Вчера представител на звездата сподели пред уеб страницата TMZ: „ Дейв желае да отбрани изкуството си: той няма да прави повече смешки за транссексуалните, до момента в който не можем да се смеем дружно. Улицата приказва и Дейв слуша. В един миг, когато всички са отворени за диалог, сигурен съм, че общностите ще се съберат “. 

Шапел е подготвен да организира обществен диалог с членове на транс общността, които се усещат афектирани и огорчени от неговите ЛГБТК+ шеги… и звучи по този начин, като че ли топката към този момент е в тяхното поле. Представителят на комика съобщи, че Дейв е отворен за разговор, в случай че хора от Netflix се свържат с него за полемика.

Както съобщи TMZ преди два дни, Ашли Мари Престън - публицист, деятел и първата транс жена основен редактор на национално издание, помогнала за организирането на митингите на чиновниците на Netflix, разгласи, че е поканила Дейв Шапел на диалог с представители на ЛГБТК+ и компанията за вредата, която тя и други считат, че комикът е нанесъл  на общността — но отбелязва, че по-късно той прекъснал връзката без пояснения.

От лагера на Шапел казват, че никой от Netflix не се е обръщал към него или  екипа му за образуване на среща или диалог. Което е тъкмо противоположното на декларираното от дамата, провела митинга в редиците на стрийминг платформата.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР