Последното ново попълнение на Левски - бразилецът Паулиньо, направи първа

...
Последното ново попълнение на Левски - бразилецът Паулиньо, направи първа
Коментари Харесай

Паулиньо с първа тренировка със синия екип

Последното ново попълнение на Левски - бразилецът Паулиньо, направи първа подготовка със синия екип. Бразилецът дойде в лагера на 26-кратните първенци на България рано тази заран, а малко по-късно излезе на терена. 24-годишното крило подписа контракт за 3 години с Левски, а преди заниманието през днешния ден се срещна с новите си съотборници и бе показан пред старши треньора Делио Роси.

Пауло Виктор де Менезеш Мело, както е цялото име на новия в селекцията на столичани, е младеж на Коринтинас. Той има девет мача за родния си клуб сред 2013 и 2015 година. Паулиньо дебютира за гранда от Сао Пауло, когато " мускетарите " са настоящи международни клубни първенци. През 2014-а е преотстъпен на Америка (Натал) в Серия " Б ", след което в още по-долна дивизия на Риу-Клару. През 2015 година се състезава още веднъж чартърен за Португеза, а от януари 2016-а е благосъстоятелност на Заря (Луганск).

В Украйна стига край за Купата на страната, а също по този начин играе в груповата фаза на Лига Европа против Манчестър Юнайтед, Фейенорд и Фенербахче. Бразилецът има 48 мача и 4 гола за украинците във всички шампионати. Паулиньо ще дойде още на следващия ден в лагера на Левски дружно с Асен Букарев. Южноамериканецът е третото ново попълнение на " сините " след Аймен Белаид и Станислав Костов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР