Последното ново попълнение на Берое – Ромарио Мойс, разкри как

...
Последното ново попълнение на Берое – Ромарио Мойс, разкри как
Коментари Харесай

Ромарио Мойс: Подписах с Берое до лятото

Последното ново попълнение на Берое – Ромарио Мойс, разкри по какъв начин се е стигнало до прехвърлянето му в Стара Загора.

За последно офанзивният халф беше част от Рапид Букурещ, а в този момент ще се опита да помогне на заралии в борбата за оцеляване.

„ Пристигнах в Берое посредством мениджърска организация. Подписах с клуба до лятото. След това ще обмисля опциите си “, разяснява Ромарио пред Prosport.ro.

„ През януари се бях свързал с италиански сътрудник. По това време той ми сподели, че беседва с шефове на клуб от Серия Б и сподели да изчакам. С вярата да хвана този шампионат, чаках и не приказвах с никого. Не беше писано да се случи и за жалост изгубих доста време “, сподели още той.

“През предишното лято имах няколко предложения, само че заради избрани условия не съумяха да се осъществят. Имах и проблеми с разнообразни сътрудници. По-късно прекратих контракта с моя сътрудник. През идващите месеци имах предложение от Лига 2 на Белгия, само че не ме устройваше. В същото време имах оферта и от Украйна, само че поради обстановката там взех решение да не вървя ”, добави Ромарио.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР