Последният участник, напуснал шоуто Игри на волята, стана Сюзън от

...
Последният участник, напуснал шоуто Игри на волята, стана Сюзън от
Коментари Харесай

Вайс се извини на Влади заради заканите след елиминирането на Сюзън, но има неща, на които държи

Последният участник, напуснал шоуто " Игри на волята ", стана Сюзън от племето на Жътварите. Тя си потегли със сълзи на очите от предаването, само че пък е горда със себе си. " Мисля, че изцяло съм се потвърдила на тях, тъй като съм имала много основни моменти в борбите ", показа тя. 

Виж още: Сюзън след " Игри на волята ": Бих се почтено, демонстрирах всичко, което мога

Но отстраняването на Сюзън стана мотив за извънредно неприятни обстановки в племето на Жътварите, част от които ще забележим занапред. Грозните подиуми бяха дело на Вайс, който загуби най-хубавият си другар в шоуто, Сюзън, като в някои медийни изявления даже се писа, че двамата имат освен това от другарство посред им. В епизода, в който Сюзън загуби борбата за оцеляване в шоуто, Вайс съобщи, че, в случай че живеем в друга ера, би се върнал с главата на Влади, който в профил Сюзън. След това пред Ивана сподели, че, в случай че е случката се е разиграла единствено преди няколко години, то е щял да набие Влади. Всичко това може да видите и чуете във видеото нагоре в неговия край. От промото на епизода в понеделник пък се вижда, че спорът посред им ще се задълбочи.

Виж още: Едни секси мама: Мика Стоичкова изкушава със фотография

В обява в Instagram Вайс изясни държанието си. В него той споделя, че гради своя живот по отношение на целите. " Докато не се научим да ги подреждаме вярно - се будим постоянно недоволни. В моя живот другарството е един от първите цели ", написа той. А Сюзън е негов другар - преди, по време и след шоуто, като този факт не е нещо, което може да се замете под килима, с цел да изглеждаш добре пред феновете. " Затова застанах до нея в предаването и ще не преставам да го върша и по-късно. " Игри на волята " като приоритет в моя живот е след другарството ", написа ММА боецът.

Виж още: Бурак Йозчивит, само че не като супер звездата на Турция, а като фамилен мъж: Как го промени бащинството?

" Нещото за което скърбя, обаче, са първичните ми реакции, които най-вероятно са обидили моя съотборник и семейството му, чувайки ги. Винаги съм знаел, че спортът е възпитал страстите ми, с цел да съм задоволително въздържан в напрегнати обстановки. Но тук още веднъж се появяват целите и да запазя хладнокръвие е по-късно да защитя добър другар. Бях внезапен и по-груб, в сравнение с е належащо. Извинявам се на всички, които са се почувствали наранени от непремерените ми думи. Но заставам зад всичко останало, което се случи ", написа още той, само че и припомня - става въпрос за ефирен формат. 

Виж още: Марияна от All Inclusive оттатък ролята си: Елена Атанасова за борбите, загубите и любовта

Подкрепата си към Вайс показват и други участници в шоуто - Йоанна, която написа, че това е единствено игра и другарството е на първо място. Коментира и Амелия от първия сезон, която се чуди каква ли е реакцията на Влади, провокирала подобен отговор.

Изображение: https://www.instagram.com/vaischo/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР