Последният шести лайф на Като две капки вода се оказа

...
Последният шести лайф на Като две капки вода се оказа
Коментари Харесай

Камелия възмутена от подигравката в Капките

Последният шести лайф на " Като две капки вода " се оказа най-забавният до момента, а с имитациите си участниците съумяха да вдигнат публиката в залата на крайници, а телевизионните фенове да се превиват от смях.

Победител за вечерта се оказа артистът Дарин Ангелов, който трябваше да влезе в обувките на фолкпевицата. Макар да се получи занимателно неговото показване, в действителност беше доста надалеч от русата сексбомба. Но най-интересното пристигна след формалната част, където гаврата с продължи на друго равнище.

Дарин бе разгласен за победител и след финалните надписи на тв приемника, пред гостите в залата той запя още веднъж тоталния шлагер на " Луда по тебе ". Този път той събу високите токчета и се качи на масата на журито, където въртеше ханша и несъмнено създаваше въодушевление.

Феновете на лекия род и на самата са гневни на артиста за подигравката към любимката им. " Първо, нямаше нищо общо образно с. И второ, не се държи по този вулгарен метод. Може да е фолкпевица, само че в никакъв случай не е сядала в скута на някого до момента в който пее, нито пък се качва да танцува по масите ", разясняват възмутени почитатели. Самата изпълнителка също била афектирана от видяното. Още повече, че персонално самата тя показа поста на Дарин преди лайва, с цел да може и нейната публика да следи имитацията.

Още по тематиката четете.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР