Последният КСНС прилича на някакъв вид застраховка „Гражданска отговорност“, да

...
Последният КСНС прилича на някакъв вид застраховка „Гражданска отговорност“, да
Коментари Харесай

Дончев: Последният КСНС прилича на някакъв вид застраховка „Гражданска отговорност"


Последният КСНС наподобява на някакъв тип застраховка „ Гражданска отговорност “, да не би министър председателят, като отиде на аудиенция в Северна Македония да направи нещо друго от това, което са приели всички държавни институции и държавно управление, и Народно събрание още преди години. “

Това разяснява Томислав Дончев от ГЕРБ.

„ А при един по-внимателен прочит наподобява на жест на позициониране - кой е най-големият шеф. И тук господин президентът сякаш съумя да се покаже като по-голям шеф от изпълнителната власт “, добави той.

Според него е добре, че позицията е препотвърдена:

Това значи, че е вярна, че няма различие сред другите политически партии, не е добре на открито България да излъчва разнопосочни сигнали “, счита още Дончев.

По думите му е значимо е да спрем езика на омразата, само че е несъмнено че е в народен интерес РСМ в миналото да е част от Европейски Съюз.

„ А и ние като страна членка имаме позитиви да сме обградени от друго страни членки “, добави той.

Той разяснява и последните обвинявания от вътрешния министър Бойко Рашков, че 30-40 на 100 от милионите, давани предплатено за градежа на автомагистрала «Хемус», са били насочвани назад към ГЕРБ.

„ Самата концепция, че от преведени пари на компания разходването е един тип корист, е да се каже, че злопуотребяваме със заплатата си, работодателят не следи какво вършим с нея. При публичните поръчки е същото – аз разпореждам на някой да свърши работата да построи сектор от автомагистралата, в случай че не го направи - ще заплаща неустойки “, сподели Дончев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР