Последният изтекъл запис в медиите, на който се чува как

...
Последният изтекъл запис в медиите, на който се чува как
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Последният запис е правен в кабинета на премиера Кирил Петов

Последният изминал запис в медиите, на който се чува по какъв начин тогавашният министър председател Кирил Петков и финансовият министър Асен Василев приказват за  " кеш потоци "  и е намесено името на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, е бил записан в министър-председателския кабинет. 

Това съобщи съпредседателят на " Демократична България " Атанас Атанасов на снощната предизборна среща на обединението ПП-ДБ с гласоподаватели във Велико Търново и съпостави абсурда с Уотъргейт - подслушването, поради което американският президент Ричард Никсън подава оставка през 1974 година

В поредния изминал в " Афера " запис се чува по какъв начин Кирил Петков и Асен Василев още веднъж приказват за " кеш ". Записът е с неприятно качество и мъчно се схваща, само че се чува отчетлива имитация на Василев:  " Ние знаем. Корнела просто желае кеш поток. "

На предизборното събитие във Велико Търново през вчерашния ден Атанас Атанасов разгласи, че " в случай че двамата шишковци (б.а. Бойко Борисов и Делян Пеевски) успеят да се докопат до властта - жална ни майка ". 

" Изключително съм ядосан, през днешния ден за следващ път изкараха някакви записи - записват всичко, което може да докопат. И се оказва, че този въпреки и толкоз неясен запис, в който се чуват гласовете на Кирил и Асен, е от диалог, извършен в кабинета на министър-председателя на България ", разгласи съпредседателят на Демократична България. 

Атанас Атанасов се закани, че ще се бори с всички сили и средства да стана ясно " кое е това задкулисие, което си разрешава толкоз години да ни трови ".

" Това е подобен потрес, това е Уотъргейт. Кой е този, който в България си разрешава да влезе в най-охраняваната постройка? Да запише хората, които взимат решения. Това не може да бъде безнаказано ", сподели той. 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР