Последният филм с актрисата Лорина Камбурова, която почина само на

...
Последният филм с актрисата Лорина Камбурова, която почина само на
Коментари Харесай

Последният филм с Лорина Камбурова с премиера

Последният филм с актрисата Лорина Камбурова, която умря единствено на 30 години - Блаженият потегля на огромен екран от 3 юни . Лентата на режисьора Станимир Трифонов (Хайка за вълци) е основан на книгата на Емил Андреев - Блажения и Другия американец.

 

Тя е по автентичен случай. През 1939 година в България, в хотел Солун в Лом, отсяда бъдещият американски президент Джон Ф. Кенеди. Двете основни функции са поверени на дебютантите на огромен екран Александър Тонев и починалата Лорина Камбурова. В памет на актрисата, отишла си след белодробно заболяване, ще има специфична премиера в Русе, където е сниман филмът.

 

Събитието ще се състои на на 27 май, когато се навършва една година от гибелта ѝ.В новата българска лента вземат участие още Параскева Джукелова, Стефан Денолюбов, Цветан Алексиев, Любен Чаталов и Николай Урумов. Режисьорът дефинира Блаженият като психическа любовна драма. Toвa e иcтopия зa 9-гoдишния Бoби, който има дарбата да вижда в бъдещето, за първата му огромна обич, за забавната му среща с Джон Кенеди, за революционното му изобретение - лекарство за туберколозата.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР