Последният филм на режисьора Мартин Макдона - Баншите от Инишерин

...
Последният филм на режисьора Мартин Макдона - Баншите от Инишерин
Коментари Харесай

Претендент за Оскар с мрачна история превръща Ирландия в желана туристическа дестинация

Последният филм на режисьора Мартин Макдона - " Баншите от Инишерин " освен впечатли критиците, само че и си проправя път към " Оскари ", където е спряган за един от огромните кандидати за " Най-добър филм ".

Сюжетът на лентата е тъмен, включва принуждение и демонстрира надълбоко обезсърчение. Това обаче наподобява не пречи " Баншите от Инишерин " да се трансформира в едно от нещата, които разпространяват Ирландия като туристическа дестинация, споделя английският вестник " Гардиън ".

Туристическа акция, основана на кино лентата, трансформира мрачната история в блестяща реклама на островите по западното крайбрежие на Ирландия, където се разиграва действието.

Островите Инишмор и Ахил, на които е снимана черната комедия на Макдона, популяризират местата, до момента в който видеоклип на Tourism Ireland демонстрира по какъв начин и къде са снимани някои от паметните подиуми на кино лентата. Идеята е да се привлекат повече гости, които да се насладят на красивата природа на острова, върху която се развива мрачният сюжет на " Баншите от Инишерин ".

`Последният
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР