Последният двубой от 19-ия кръг в българската Първа лига противопоставя

...
Последният двубой от 19-ия кръг в българската Първа лига противопоставя
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Лудогорец - Пирин 0:4, КРАХ за шампиона

Последният дуел от 19-ия кръг в българската Първа лига опълчва хегемона и водач във краткотрайното нареждане против предпоследния в класирането Пирин (Благоевград). Разликата сред двата отбора е 29 точки, а първенецът е и с два мача по-малко.
Двубоят ще се състои на " Хювефарма Арена " в Разград и бе поверен за управление на Георги Кабаков. Мачът ще стартира в 16:30 часа и ще можете да го следите .
СЪСТАВИ
Лудогорец: Кахлина, Пинас, Вердон, Пластун, Икоко, Баджи, Кафумана, Десподов, Ротариу, Соуса, Ихиньо
Пирин (Благоевград): Хегелман, Дюлгеров, Карачанаков, Станоев, Брахими, Бодуров, Занев, Йорданов, Дяков, Николов, Хубчев
ВТОРО ПОЛУВРЕМЕ
46` - 0:3! Още при започване на втората част шокът за първенеца стана още по-внушителен. Карачанаков изведе технично Брахими в наказателното поле, а той пое и напредна с малко, след което стреля от близко и преодоля излезлия Хегелман.
Малко по-късно Лудогорец можеше да върне едно попадение. Десподов изведе Марин, само че той се забави със своя удар, което разреши на Хегелман да реагира и да съкрати ъгъла, а след това и да избави.
70` - 0:4! Брахими бе изведен, навлезе в наказателното поле, замахна с лъжливо придвижване, а по-късно не остави шансове на Кахлина. Първоначално голът бе неуместно анулиран " поради засада ", само че повторенията демонстрираха, че обстановката бе напълно постоянно и Брахими бе затрупан с най-малко 1 метър.
ПЪРВО ПОЛУВРЕМЕ
15` - 0:1! Изненадващо на фона на събитията досега и контрола на Лудогорец - Пирин поведе в резултата. Христофор Хубчев се извиси добре от ъглов удар и откри топката с глава, с цел да не остави шансове за интервенция на Кахлина.
Най-добрият късмет за гол пред домакините пристигна в 29-ата минута, когато футболистите на Лудогорец разиграха технично с едно допиране в наказателното поле, само че най-после състезател на гостите се намеси и изкара в ъглов удар.
Минутка по-късно Десподов опита пряк изстрел от далечна отдалеченост от директен свободен удар и му се получи сносно, само че вратарят Хегелман избави с една ръка.
39` - 0:2! Станоев смъкна към Брахими, който се размина с топката. Вердон обаче не го стори и я засече по доста безразсъден и несъответстващ метод в своята врата, без да остави никакви шансове на вратаря ( ).
ПРЕДИ ДВУБОЯ
" Орлетата " са окрилени от раздялата с досегашния си ментор Уорън Фийни и записаха влиятелно тъждество против втория във краткотрайното класиране ЦСКА в последния кръг, когато Станислав Манолев (бивш състезател на ЦСКА и Лудогорец) вкара в последните секунди.
Точката обаче е извънредно незадоволителна за Пирин, който е на цели 5 точки от 12-ия в класирането Локомотив (София). Лудогорец пък върви решително и записа 3 следващи победи след онази изненадваща загуба от ЦСКА 1948.
При първата среща сред тези тимове през сезона " орлите " надвиха с 3:1 в Благоевград. Двата тима са се срещали общо 9 пъти в историята, а Пирин към момента няма триумф, добирайки се до единствено 2 равенства и записвайки цели 7 провали.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР