Последният боец с победа над страховития Алекс Перейра в кикбокса

...
Последният боец с победа над страховития Алекс Перейра в кикбокса
Коментари Харесай

Боецът, нанесъл последната загуба на Перейра в кикбокса, ще дебютира в ММА

Последният войник с победа над страховития Алекс Перейра в кикбокса ще направи своя дебют в професионалния ММА. Руснакът Артьом Вакхитов ще изиграе своя първи професионален ММА дуел на 11-и юни на събитието Open FC 31 в Шергеш, Русия.

32-годишният някогашен първенец на най-елитната кикбокс верига в света GLORY ще се изправи против различен дебютант в професионалния ММА- Ашраф Башанди. Последният има четири аматьорски ММА срещи, като печели три от тях със събмишън.

Вакхитов се изправя против някогашния първенец на UFC Перейра за първи път през 2021-а. Тогава бразилецът печели с единомислещо съдийско решение. Осем месеца по-късно Вакхитов отмъщава за загубата в Ротердам, Нидерландия. По това време Перейра към този момент се състезава интензивно в професионалния ММА и даже има плануван дебют в UFC.

При положително развиване на кариерата на Вакхитов в професионалния ММА е допустимо да забележим трети дуел сред двамата, само че в UFC. Нещо, което към този момент се случи сред Перейра и различен негов някогашен конкурент от кикбокс кръга - Израел Адесаня.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР