Последният автомобил на покойния актьор Стефан Данаилов - Mercedes се

...
Последният автомобил на покойния актьор Стефан Данаилов - Mercedes се
Коментари Харесай

Синът на Ламбо продава колата му за 100 бона

Последният автомобил на починалия артист Стефан Данаилов - Mercedes се продава от сина му  Владимир.

" Да по този начин е, аз няма къде да карам Mercedesа на баща Щатите. Плюс това тук, където пребивавам, няма доста хора които да карат толкоз скъпи коли. Да несъмнено, че хората имат пари, само че за тях не е толкоз значимо да се демонстрират, колкото в България ", изяснява пред „ България Днес “ Влади Данаилов.

Той се съветвал с водач на Ламбо, който цялостен живот се грижил всичко да е изрядно в автомобила, когато дружно тръгнат на път. Цената определили двамата 99 900 хиляди лв.. Черната лимузина към този момент чака притежателя си в шоурума на Ферари и към този момент е била обсъждана от няколкото фенове на артиста.

„ Някой ще каже, че с лека ръка продавам  колата на татко ми. Не е по този начин. Споменът за баща е в душата и главата ми, а не в железарията. Много неща ми припомнят за него, изключително когато се върна в България, Но имам вяра, че духът на индивида, като си отиде от този свят се резервира и той няма да има нищо срещу тази продажба. Знаете, че съм вярваш и въображаемо си приказвам с татко ми. Постоянно се поучавам с него, когато желая нещо да направя, изключително когато е обвързвано с него. Винаги съм чувал това, което желая, разбирали сме се без думи, той в никакъв случай не ми е повишавал звук. Не е налудничаво, допускам ще ме схванат доста от хората, които са изпитвали загубата на близки, с които доста са се обичали ",  показа още Влади Данаилов.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР