Последните социологически проучвания показват, че ГЕРБ-СДС вървят нагоре, а Промяната

...
Последните социологически проучвания показват, че ГЕРБ-СДС вървят нагоре, а Промяната
Коментари Харесай

Бойко заплака на рамото на Вебер: Разследвайте Петков и Василев!

„ Последните социологически изследвания демонстрират, че ГЕРБ-СДС вървят нагоре, а Промяната – надолу. На 2-ри април разликата ще бъде изненадваща. Лидерът с най-високо доверие е Бойко Борисов. На нас не ни би трябвало социологическо проучване, с цел да знаем това. Ще победим на 2-ри април, тъй като господин Борисов е с нас и ще продължи да бъде гръбнакът на нашата партия “, сподели Тома Биков при откриването на събитието.

„ Безброй са финансираните по времето на ГЕРБ обекти в морската столица. Всички се убедиха в шарлатанията, която се пробват да ни пробутват. Откраднаха ни фантазиите. Спря " Хемус ". Сега едни шарлатани са тръгнали на лов за шарани. Искаме да им кажем от Варна, че в морето шарани няма и след 2-ри април ще създадем по този начин България да се върне към нейното европейско развиване ", посочи кметът на Варна Иван Портних.

Лидерът на Съюз на демократичните сили Румен Христов акцентира, че ЕНП лидира в Европа и я прави сполучлива, същото се случва и в България. Защото десницата идвала още веднъж да оправи бакиите на тези, били преди тях.

" Имаме доста огромен тим от потвърдени хора във всяка сфера - одобрени управленци. Днес най-важният тим е един - това са всички водачи на листи на ГЕРБ-СДС. Всичко, за което предупреждавахме - се случи, само че тогава ни упрекнаха, че водим черна акция. Има ли потребност да напомням за газа, за горивата, неналичието на вложения опропастява утрешния ден. Всички управнически безобразия не са най-големите грехове на " Промяната ". Знаете ли какво се случи след първия филм за Хари Потър? Децата бяха екзалтирани, имаше деца, които се качваха нависоко и се опитваха да летят. " Промяната " се пробваха да убедят хората, че живеят в баснословен свят. Десетилетия ще се чистим от този политически илюзионизъм ", съобщи зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев.

" Видяхме един министър-председател, който сподели: " Искам арести ". И това се случи. Насилието е силата на безсилието ", посочи Дончев.

„ Г-н Бойко Борисов, господин Румен Христов, скъпи другари! Радвам се, че съм във Варна и толкоз доста хора ни поддържат. Днес съм тук в качеството си на ръководител на ЕНП – най-голямата партия в Екологичен потенциал. Искам да ви уверя, че България и вие имате поддръжката на Екологичен потенциал и разчитаме на вас “, стартира изказването си Манфред Вебер.

„ Откакто ГЕРБ не е на власт имаме неустановеност и неустойчивост, по тази причина имаме потребност от тях, с цел да имаме всичко това още веднъж. Преди да дойда през днешния ден тук посетих една спортна зала, издигната и със европейски средства. Поради обстоятелството, че в България има неустойчивост през последните две години, европейските средства не могат да дойдат, само че те стоят и ви чакат. 6 милиарда са от фонда за попречване на последствията от COVID-19 “, уточни той.

В края той прикани хората да гласоподават за ГЕРБ, с цел да имат децата им бъдеще още веднъж.

„ Като виждам какво ни направиха за две години, ми се реве. Когато отидеш в Брюксел желая да им кажеш, че по време на глобите, по времето на държавното управление и Петков и Василев, станахме три пъти по-зависими от Русия. По времето на Кирил и Асен сме обогатили войната в Украйна с над 5 милиарда лева. Когато Киро и Асен се хвалеха, че са избавили Украйна, Корнелия Нинова се кълнеше, че едно патронче не е било изнесено от България. Нямате ли вие проверяващи публицисти да ревизират по какъв начин е допустимо това “, обърна се Бойко Борисов към ръководителя на ЕНП.

" Тези хора източиха по 1 левче от бензин и нафта. Който желае да му бъркат в джоба – да гласоподава за Политическа партия. Който желае, да продължите да изнасяте оръжие през медиатори, вместо да генерираме страната България и страната Украйна, да обединят старания и да се спре експанзията на Путин. Смисълът да съществува ГЕРБ е европейското развиване на България. Ние желаеме мир и би трябвало да спрем този необикновено кървясъл спор в Украйна. Твърдо поддържаме Украйна, само че сме изрично срещу контрабандата, тъй като хиляди земеделци банкрутират, напущат България. Същото касае и веригите - не може да се източват парите по този метод. Да, пазар е, само че той не може да ни потиска по този начин. Да го взимат за 70 ст., а да го продават за 1,50 лева “, възмути се той.
ТЕМА преди 30 минути 651 преди 53 минути 2600 преди 1 час 462
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР