Последните снимки на плевенчанката буквално запалиха мрежата, защото на тях

...
Последните снимки на плевенчанката буквално запалиха мрежата, защото на тях
Коментари Харесай

Евгени е отритнат като куче от Валерия

Последните фотоси на плевенчанката безусловно възпламениха мрежата, тъй като на тях се вижда по какъв начин тя си живее животеца и се забавлява с приятелките си от формата, които действително й се оказаха по-скъпи от Евгени

Евгени Генчев и Валерия Георгиева са дружно, но различен път (перифразираме паметната имитация от наш остарял детски филм - тате ще ми купи колело, но...).

Всъщност шегата е малко неуместна като се има поради, че в тази ситуация има засегнат и това е Евгени. Пианистът, който след дълъг размисъл в " Ергенът " избра моделката от Плевен за своя спътница в живота и сложи на пръста й мечтания от 25 участнички годежен пръстен, през днешния ден е отблъснат като куче.

Тоест не като куче, а като човек, тъй като знаем, че Валерия кучета не отпраща...

Последните фотоси на плевенчанката безусловно възпламениха мрежата, тъй като на тях се вижда по какъв начин тя си живее животеца и се забавлява с приятелките си от формата, които действително й се оказаха по-скъпи от Евгени. Генчев подозираше това още в имението в Бодрум, само че тя съумя да го заблуди и да си издейства мястото на финала.

Чисто его, не обич.

Доказателство за това е и най-важното, а точно - де го пръстенът на ръката на Валерия?! Евгени го избираше с толкоз обич и доста деликатно, с цел да я зарадва, а тя... Къде го дяна Валерия?! Някои се избъзикаха, че видиш ли, продукцията си взела бижуто след фотосите, само че това не е правилно. Чисто и просто Георгиева го е свалила, тъй като към този момент не е избраница на Генчо. Дано момчето случи на друга, този път в действителност подобаваща.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР