Последните обяви за работа на Apple хвърлят светлина върху плановете

...
Последните обяви за работа на Apple хвърлят светлина върху плановете
Коментари Харесай

Колко ще струват очилата за виртуална реалност на Apple?

Последните разгласи за работа на Apple хвърлят светлина върху проектите на компанията за основаването на очила за виртуална действителност, написа Bloomberg.

Според изданието цената на устройството вероятно ще бъде сред $2000 и $3000, защото съставлява артикул от висок клас, който ще включва M2 чип на равнище Mac, повече от 10 камери, ситуирани извън и вътре в устройството, и екран от най-високото, предлагано за всеобщия пазар досега равнище на разграничителна дарба.

Устройството ще работи с нова операционна система, наречена realityOS, която ще включва версии със смесена действителност на съществени приложения на Apple като Messages, FaceTime и Maps. Първата версия на операционната система, с кодово име Oak, завърши вътрешно и би трябвало да бъде подготвена за новия хардуер през идната година.
 Спешният SOS сигнал във вашия iPhone 14 коства на Apple половин милиард $
Спешният SOS сигнал във вашия iPhone 14 коства на Apple половин милиард $

Новата услуга ще разреши на моделите iPhone 14 и iPhone 14 Pro да се свързват непосредствено към спътник

Друг основен подробност е евентуалното име на очилата за виртуална действителност. През август стана ясно, че Apple стои зад поръчките за търговски марки за " Reality Pro " и " Reality One ", което допуска, че компанията избира сред тези две имена за устройството.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР