Последните няколко дни виждам нова мода – управляващите дават пресконференции

...
Последните няколко дни виждам нова мода – управляващите дават пресконференции
Коментари Харесай

Кирил Добрев: ГЕРБ използват „Цанков камък“, за да заглушат „Суджукгейт“

Последните няколко дни виждам нова мода – ръководещите дават конференции от морските ни курорти, от станциите на властта, сред 14:00 и 16:00 часа - тъкмо, когато слънцето е най-опасно и би трябвало да бъдат на сянка.

Основна тематика през днешния ден беше „ Цанков камък “. Зам.-министър на енергетиката обширно обясняваше за проблемите на „ Цанков камък “. Искам да успокоя българските жители – умерено, депутатите и зам.-министрите просто са единствено слънчасали. Няма пукнатини по стената. По контракт за употреба техническото оборудване след 6 години би трябвало да бъде прегледано от дъното, където е ситуирано върху карстови скали и в случай че има пукнатини, би трябвало да бъдат отстранени.

Подчертавам, че това е планов ремонт на НЕК, за който са обяснили в прессъобщение юли месец.

Основната причина за тези конференции е отново да се неглижира, смачка и захвърли „ Суджукгейт “. Главният очевидец на прокуратурата излиза и декларира, че откогато е станал подобен, животът му е в заплаха, че всички държавни институции го мачкат и го сгъват за това да си отдръпна показанията. Българска социалистическа партия започва акцията „ Не на страха и рекета “ в отбрана на всички елементарни хора, на дребни и дребни предприемачи, които са сложени на ежедневния рекет на ГЕРБ. Хора, държавни чиновници, които са принудени да вършат сходни проверки. Целта на всички конференции е тази.

Направих си труда да погледна уеб страницата на Министерски съвет – има и други почивни бази. Те се намират във Велинград и Пампорово. Очаквам планинарите от на следващия ден да се включат с нови конференции. Тема за тях може да бъде Паметникът на руската войска - за или срещу неговото разглобяване.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР