Последните няколко дни бяха доста напрегнати не само за Първото

...
Последните няколко дни бяха доста напрегнати не само за Първото
Коментари Харесай

Мелания Тръмп, Джъстин Трюдо, целувката им и реакциите след нея

Последните няколко дни бяха много напрегнати освен за Първото семейство на Съединени американски щати, само че и за най-големите международни водачи. Причината бе срещата на Г-7, която се състоя във френския град Биариц.

Извън политическите тематики, които се дискутираха в границите на няколко дни, вниманието ни бе привлечени и от дамите до политическите ръководители. А Първата дама Мелания Тръмп още веднъж откри метод да се трансформира във водеща тематика.

Този път брачната половинка на американския президент не употребява добре познатата тактичност с някой по-провокативен тоалет, а заложи на държание, което провокира голям брой мнения в обществените мрежи.

На една от формалните фотоси от 25 август виждаме Мелания в компанията на брачна половинка си, канадския министър председател Джъстин Трюдо и Бриджит Макрон. На пръв взор необикновена композиция, само че друго е по-необичайното в тази ситуация.

Госпожа Тръмп разменя целувка по бузата с Трюдо, до момента в който в това време държи ръката на брачна половинка си. А в неговия взор четем, че май му е леко неловко в тази обстановка...

И е просто неизбежно след тази фотография да не се сетим за една друга от преди няколко месеца, на която Иванка Тръмп гледа много замечтано в Трюдо, макар че брачният партньор й беше наоколо. Явно канадският министър председател си е уязвимост на дамите от семейството.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР