Последните номинации във VIP Brother Женско царство 2018 ще бъдат

...
Последните номинации във VIP Brother Женско царство 2018 ще бъдат
Коментари Харесай

Последните номинации в Къщата на VIP Brother ще се проведат „Очи в очи“

Последните номинации във VIP Brother " Женско царство " 2018 ще бъдат извършени онлайн " Очи в очи " тази вечер. Съквартирантите ще се изправят един пред различен и ще разкрият доводите си кой и за какво бива номиниран. Розмари даде щита на SDI на Ваня и тя няма да може да бъде номинирана. Кои са любимците за изпъждане, дали при неналичието на щит Ричард не е заплашен да събере най-вече номинации и какво ще си кажат участниците, ще разберем тази вечер в ефира на NOVA.
 Константин NOVA
На финалната права връзките и мненията в Къщата се прекатурват с всеки минал ден, а истината бива казвана непременно. Биг Брадър ще напомни на всички, че всеки би трябвало да внимава в думите си, тъй като рано или късно те се връщат назад при нас освен това с тройна мощ.
 Стефан NOVA
Напрежението сред Мира Добрева и Ваня Костова придобива нова форма, която се трансформира бързо във омраза, а останалите Съквартиранти няма да останат безпристрастни. Биг Брадър сложи задача на Мира, в която тя да разкрие истината за държанието на Ваня, и както постоянно се случва в живота - истината бива призната мъчно и мъчително.-->
 Ваня NOVA
Гледайте последните номинации онлайн тази вечер в 21:00 часа единствено в ефира на NOVA.

Актуални вести ще откриете на и на на предаването.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР