Последните данни за разпространението на коронавируса:Никога не е било възможно

...
Последните данни за разпространението на коронавируса:Никога не е било възможно
Коментари Харесай

ОБЗОР: Ресторантьорите против нови мерки - няма да затварят в 22:00ч., Кирил Петков свиква Съвета по сигурността заради напрежението Украйна - Русия

Последните данни за разпространяването на ковид:

Никога не е било допустимо автомагистрала „ Хемус” да бъде издигната до 2024 година Това сподели районният министър Гроздан Караджов.

Жена е почина, а мъж е пострада при злополука тази заран на пътя Пловдив-Карлово. Инцидентът е станал към 7.40 часа. По първични данни, край разклон за Хисаря настъпил преден удар сред БМВ и Мерцедес.

Тежка пътна конюнктура по проходите в България.

Опашка се изви тази заран пред постройката на Българска национална банка. От през днешния ден банката пусна в обращение медна възпоменателна монета на тематика „ 100 години от рождението на Стоянка Мутафова “ от серията „ Български създатели “.

Ще упорствам за унищожаване на институцията „ длъжностен кабинет” от конституцията. Това сподели депутатът от ГЕРБ-СДС Даниел Митов. По думите му по-добрият вид би бил постоянният кабинет да ръководи до избирането на нов.

Областна администрация - Пловдив ще преразгледа всички контракти, подписани от предходната администрацията за разчистване на коритото на река Марица. Както TrafficNews писа под благовидната форма " разчистване и подсилване на речния бряг, се копаят инертни материали в индустриални количества.

Кметът Здравко Димитров разяснява новината, че Националният институт за недвижимо културно завещание е върнал за преправка плана за реституция и консервация на Небет тепе и този за консервационно-реставрационните работи на Източния крепостен дувар. Димитров съобщи, че забележките са минимални.

Автентична имитация на костюма на Нийл Армстронг стъпи в Природонаучния музей на Пловдив.

Ресторантьорите оповестиха, че няма да спазят новите ограничения, съгласно които заведенията и заведенията за хранене би трябвало да затворят в 22:00ч.

Навръх 74-я си рожден ден ненадейно ни напусна почетният жител на Пловдив и преподавател № 1 в света по арменски език Елизабет Вартанян.

Двете платна на бул. „ Александър Стамболийски” – в сектора от ул. „ Никола Димков” до ул. „ Стефан Стамболов “ – се затварят за придвижване на моторни транспортни средства на 25 януари (вторник) от 09:00 ч. до 17:00 часа. От Оперативна програма „ Организация и надзор на превоза “ осведомят, че това се постанова поради спешен ремонт на магистрален тръбопровод.

Недоволство в Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). Служителите са подготвени да спрат прогнозата за времето в символ на митинг. Причината е решение на Министерския съвет, с което институтът се мести в Министерството на околната и среда и водите.

ГЕРБ желае свикването на изключително съвещание на Народното събрание. Поводът е напрежението към Украйна.

Окръжна прокуратура-Пловдив внесе обвинителен акт по отношение на 21-годишния Любомир Петров за убийството на 21-годишната му жена Красимира Куковска. Жестокото закононарушение бе осъществено на 11 септември 2020 година в пловдивското село Бегово.

Министерство на културата разгласи датата за провеждането на състезанието за шеф на Държавна опера-Пловдив. Кандидатите за поста ще могат да показват концепциите си на 10 февруари от 9.30 ч.

Министър-председателят Кирил Петков привиква Съвета по сигурността поради напрежението сред Украйна и Русия. Заседанието е планувано за 25 януари от 16:30 ч. В сряда ще се състои и изключително съвещание на Народното събрание.

Дядо наръга внука си с нож, след което самичък алармира на полицията в Русе.

47-годишен българин профуча през сръбската столица Белград с над 233 км/час.

Министър-председателят Кирил Петков посрещна премиера на Северна Македония Димитър Ковачевски с публична гала на столичния площад „ Св. Александър Невски “.

Още възпитаници не престават да минават към онлайн образование. Объркване се получи и в Пловдивско, където учениците от 1 до 4 клас, както и тези от 7, 10 и 12 клас остават присъствено.

Пловдивските сдружения са заявили 11.6 млн. лева, оповестиха от Национална агенция за приходите.

Волейболният първенец на Марица (Пловдив) от през днешния ден има нов рейс „ Сетра “.

Столичната полиция и Държавната организация по протекция на детето стартира инспекция на следващ случай на експанзия сред възпитаници в столичен мол.

РЗИ ревизира сигнал за пловдивски общински консултант, който макар че е дал позитивен тест за Ковид -19 не е бил карантиниран. Подателят Ана Долева е изпратила писма до Здравната ревизия за случая, както и копие до TrafficNews .

Почина Д-р Роман Кунчев, акушергинеколог от Пловдив, оповестиха негови сътрудници.

Европейските цифрови Коронавирус документи за имунизация на 93 000 жители, чийто имунизационен курс към 1 февруари е приключен преди повече от 270 дни, няма да бъдат годни за пътешестване в Европейски Съюз, оповестиха от здравното ни министерство.

Лошото време в Турция блокира футболната Марица.

Почина блъснатото в София 17-годишно момиче.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР