Последни на консултация при президента в петък отидоха от Възраждане.

...
Последни на консултация при президента в петък отидоха от Възраждане.
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Сегашният парламент фалира, импотентен е

Последни на консултация при президента в петък отидоха от „ Възраждане ”. По време на диалога  Лидерът на „ Възраждане ” Костадин Костадинов съобщи, че „ сегашният кабинет е банкрутирал ”.

„ Сегашният парламент е банкрутирал морално и управнически. Идейно е импотентен. Имаме проблеми даже със събирането на кворум ”, добави той.
„ Въпросът за властта е значим, само че редом с него хората чакат ефикасни решения на проблемите.
Вие декларирахте, че решението, съгласно вас, са предварителни парламентарни избори. Но проблемите остават, даже ще се задълбочат, в случай че няма работещ парламент”, сподели от своя страна Румен Радев.

След срещата Костадинов разясни, че тя е завършила бързо, тъй като позицията им е непроменена и няма какво ново да кажат.
„ Виждаме всеки ден в Народното събрание по какъв начин представителите на разпадналата се коалиция мъчно се гледат, камо ли да си приказват и да ръководят страната.
Трябва да си отговорим  желаеме ли страната ни да бъде свободна и самостоятелна, или желаеме да бъде ръководена от американския дипломат, който да привиква представители и водачи на политическите партии в посолството и да ги направлява по какъв начин да сформират държавно управление? Това е унизително за нас като народ.

С други думи казано би трябвало да избираме сред две простички други възможности наесен – война или мир. Целта на ръководещите е да ни въвлекат в украински сюжет ”, съобщи Костадинов.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР