Последната версия на iPad Pro, която Apple представи преди дни,

...
Последната версия на iPad Pro, която Apple представи преди дни,
Коментари Харесай

Apple размива границата между таблет и лаптоп

Последната версия на iPad Pro, която Apple показа преди дни, носи редица усъвършенствания на този таблет, като все по-плътно го приближава до потребителското преживяване, което имате на преносим компютър. 

На пръв взор не може да не видим новия модул на задната камера, който е сходен на новите телефони iPhone. На него има инсталирани две камери, едната с ултра необятен ъгъл на снимане. Те имат 12- и 10-мегапикселови датчици, а там е и скенерът LiDAR, който със своята дарба да дефинира дистанцията до обектите ще обезпечи доста по-добра разширена действителност.

Apple желае iPad да заслужава определението Pro и по тази причина има вградени 5 студийни микрофона, което прави видеозаписа с това устройство неповторим.

Новият iPad Pro работи на новия чип A12Z Bionic, който има 8 ядра и графичен процесор с тъкмо толкоз ядра. С този процесор Apple твърди, че iPad Pro е по-бърз от множеството преносими компютри на Windows, само че бихме добавили, че той към момента се отнася за по-ниския и междинния клас.

Екранът на iPad Pro се предлага в 2 размера, 11 и 12,9 инча, и защото последният размер стана много известен, той има периодичност на освежаване от 120 Hz.

Важната е обаче клавиатурата, с която може да работи новият iPad Pro - тя към този момент има тракпад. Последната версия на iPadOS, по-точно 13.4 идва с поддръжка за този хардуер, тъй че несъмнено може да се каже, че това устройство в този момент е доста по-близо до преносим компютър от всеки път. Начинът, по който работи тракпадът обаче, не е същият като при преносим компютър, т.е. той е приспособен за работа на таблета. 
 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР