Последната публикация на Стивън Кинг в Туитър изглежда притеснителна. И

...
Последната публикация на Стивън Кинг в Туитър изглежда притеснителна. И
Коментари Харесай

Фенове на Джони Деп плашат Стивън Кинг с бойкот

Последната обява на Стивън Кинг в Туитър наподобява притеснителна. И то не поради това, което споделя Кралят на ужасите, а поради реакциите под него. 

Статусът на Кинг е просто публикация: „ Премиерата на „ Сблъсък “ е по CBS тъкмо след 3 седмици. Молете се за оживелите “. „ Сблъсък “ е минисериал от 10 епизода по неговия едноименен постапокалиптичен роман от 1978 година В него се разказва за излязъл от надзор смъртосен вирус, който разорява света. Участват Джеймс Марсдън, Упи Голдбърг, Александър Скарсгаард, Езра Милър и още много артисти, измежду които и Амбър Хърд.

Първият коментар под известието е „ Твърдо пас. Обичам вас и работата ви! Но не мога да поддържа Амбър Хърд. Ще изгледам още един път остарелия сериал и може би най-сетне ще си купя и ще прочета книгата ". Следват десетки мнения и те съвсем напълно са все в този дух: „ отхвърлям да виждам каквото и да е, щом в него взе участие принудител “ и „ Не, благодаря. Не обичам да виждам биячки на съпрузи “…

Някои са саркастични към писателя: „ Г-н Кинг, допускам, че фотосите на Джони Деп от брака му с А. Хърд, които виждате в мненията, са идеална основа за един трилър. Или като човек, свикнал с ужасите за вас е обикновено една жена да предизвиква това на брачна половинка си? “. Други са строго обвинителни: „ Аз съм претърпяла ДН. Това е пестник в лицето “. 

Трети са уведомителни: „ Ще пропусна “, а четвърти са напряко потресени как е допустимо такова нещо: „ О, боже. Амбър Хърд? Сериозно??? “. Някои от застъпниците на протеста се чувстват длъжни да обяснят на Стивън Кинг, че доста го харесват, но…: „ Няма да го виждам единствено поради присъединяване на Амбър Хърд. Нищо персонално против вас, чела съм книгата, тя е страхотна. Но Хърд оставя горчив усет и унищожава всичко. “ А също и: „ Аз обичам Стивън Кинг и Упи Гълдбърг, само че няма да виждам „ Сблъсък “, тъй като Амбър Хърд е принудител. Справедливост за Джони Деп! Бойкот за " Сблъсък "! Подкрепете Кинг и Голдбърг, като гледате други техни филми, също и на Джони Деп “.

Тези последните излежда се сещат, че дружно с Хърд, наказват Кинг, Голдбърг и всички останали работили по минисериала. Те работят на правилото, че няма значение колко почтени са потърпевши, стига и виновникът да е измежду тях. Готови са заедно с мръсната повеждам да изхвърлят бебето и после да изгорят юргана заради бълхите.

Още по-интересно е какъв брой доста хора, почитатели на писателя, са повярвали надълбоко, че „ клиентът постоянно има право “, мнението им е минимум равностойно на неговото и държат да го порицаят обществено, без даже да знаят, че не той е избирал актьорите. Много от тези хора евентуално са същите, които защитаваха Кевин Спейси с аргумента, че не е наказан, а в този момент, когато , пазят него. 

Истината е, че без значение дали някой е наказан или не, в този случай ние не знаем удрял ли е Джони Амбър или тя е мятала чаши и бутилки по него. Нищо чудно и двамата да са обичали бойните спортове. Знаем обаче, че Деп очевидно има доста повече почитатели от някогашната си жена. Освен това, макар че понякога се случва, не е ли малко неловко мъж-милионер с опциите на " карибския корсар " да се оплаква от фамилно принуждение? 

В тази история има и още нещо, което слага под подозрения благородните подбуди на борците срещу домашното насилие. Във кино лентата играе и още един артист, свързван с нападение срещу жена. Не можем да приказваме за набези на мъж против жена, тъй като  Езра Милър се самоопределя като небинарен (нито жена, нито мъж) и " едва-едва човек ", каквото и да значи последното. През април Милър беше сниман в нощно заведение в Исландия по какъв начин стиска една жена за врата и я хвърля  на пода. Медиите пошумяха няколко седмици, само че никой не провежда подписка против него, нито пък се чу продуцентите на „ Фантастични животни “ да са го помолили да се откаже от ролята си, както. Все отново, онази жена беше незнайна.
 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР