Последната повеля на покойния адв. Марин Марковски е била наследниците

...
Последната повеля на покойния адв. Марин Марковски е била наследниците
Коментари Харесай

Последната повеля на адв. Марковски: Върнете предмета Религия в училище

Последната заръка на починалия адв. Марин Марковски е била наследниците му да се борят за връщането на наложителния предмет " Религия " в учебно заведение, разкри синът на емблематичния правист Димитър Марковски.

Той описа, че в дните преди гибелта си татко му мощно се е обърнал към вярата в Бог и му е напомнил да се заеме с тематиката за вероучението у подрастващите в страната.

„ Баща ми беше „ юридическо събитие “ – по този начин адв. Марковски дефинира починалия си татко, представен от Би Ти Ви.

„ Този нюанс, който татко ми сътвори през годините, той е мъчно изпълним “, сподели синът му. Цялото семейство се занимава с право. Благодарение на Марин Марковски и Димитър му потегля по същите стъпки. „ Като бях дете татко ми ме водеше по правосъдните зали и районните ръководства, доста рано започнах да демонстрирам интерес към адвокатската специалност “, сподели Марковски-младши.

Двамата работят 19 години дружно един до друг в тежки наказателни процеси.

„ Мечта на татко ми беше да премерим сили един против различен в наказателно дело “, сподели Марковски-син, само че това по този начин и не се случва.

„ Последните години татко ми се беше обърнал доста към Господ. Остави ни завет да се борим за вероучение в учебните заведения, неговата изконна фантазия “, сподели Марковски-син.

Димитър Марковски неотдавна научил също, че татко му подготвял разказ със сюжети от най-тежките закононарушения в страната, който също мисли да продължи.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР