Последната година ни накара да преосмислим живота си и ни

...
Последната година ни накара да преосмислим живота си и ни
Коментари Харесай

Всеки ден е празник. Насладете му се!

Последната година ни накара да преосмислим живота си и ни научи да живеем в сегашното – не във вчерашния или утрешния ден, а през днешния ден, в тъкмо този миг, в който четеш това. Умението да присъстваш в сегашния миг е изключително мъчно за хора, които постоянно са погълнати от мисли за предишното или пък възнамеряват толкоз дълготрайно, че изпускат днешния ден да се изплъзне сред пръстите им. А насладата от сегашния миг е повече от висша – хубав залез, дребен  глътка вино след тежък ден, откраднат миг с обичания човек, пленителен мирис, който е също толкоз ослепителен, колкото си и ти!

Именно подобен е ароматът на тоалетната вода BOSS ALIVE – същинска приятност за сетивата, която трансформира всеки ден в празник. Той е пресен и зареждащ, с цел да ни подсети да се любуваме на семплите удоволствия в живота, тъй като всеки нов ден предлага нещо красиво. А в случай че не успявате да го намерите, можете да си го създадете – единствено с няколко впръсквания от BOSS ALIVE! Затова и изборът за рекламно лице на продукта не е инцидентен – показва го самата. Актрисата се завръща като лице на уханието, а нейната топла и открита усмивка напълно улавя зареждащия темперамент на ALIVE –новия дух на женствеността.



Неповторимият цветно-дървесен мирис аромат е дело на парфюмеристите Мари Саламан и Онорин Блан. В него откриваме свежи ябълкови нотки, допълнени от лют акомпанимент от мандарина и лимон. Компания им прави и нежната магнолия, която способства за същинската цветна детонация. Женствеността на уханието идва от жасмин самбак и роза дамасцена, комбинирани с  изисканата Michelia Yunnanensis – ниско вечнозелено растение от сем. Магнолия. Нотки култивиран чай и мъх си партнират със сандаловото и кедрово дърво в основата за повече продължителност и незабравимо чувство.

Умелата композиция се трансформира в същински празник за сетивата, който ни припомня просто да се любуваме на деня. И на себе си!

С поддръжката на BOSS
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР