Последна жертва на психо-физическото заболяване стана ексцентричната дизайнерка Миглена Каканашева

...
Последна жертва на психо-физическото заболяване стана ексцентричната дизайнерка Миглена Каканашева
Коментари Харесай

Анорексии, паникатаки и други болести морят родни звезди: Камелия и Емилия вземали тежки антидепресанти, Моника Валериева щяла да умре и още ...

Последна жертва на психо-физическото заболяване стана ексцентричната дизайнерка Миглена Каканашева –Мегз. Зрителите на ВИП Брадър видяха по какъв начин миньончето изпада в тежки минутни положения, а по-късно като че ли забравяше за случилото се. Тя се бори с паническото разстройство, а повода за него е забързаното й всекидневие и куп задължения. Това удостовери самата Мегз, която показа,ч е мъчно управлява страстите си, само че в никакъв случай не съжалява за дейностите си, защото се примирила с тежкия си темперамент. Със същата диагноза е Моника Валериева. „ Прилив на сила, болки в гърдите, учестен пулс, виеше ми се свят. Мислех, че ще умра “, споделя преди година Моника. За разлика от Мегз, Моника изцяло е овладяла обстановката благодарение на терапевт.

Фолк певицата Камелия също се ожали от паникатаки. При нея обаче пристъпите били толкоз мощни, че постоянно стигала до припадъци. В началото Камелия считала, че положението й се дължи на стрес и апетит и евентуално е еднократен случай. Когато схванала, че нещата са съществени певицата изпаднала в нервна рецесия. Блондинката се справила бързо с казуса и отстранила неприятната диагноза благодарение на доктор.

Нейната колежка Емилия също дълго време сее борила с паникатаки и споделя, че още е на антидепресанти. Изкарала тежък интервал, само че сега е добре, споделя тя. Певицата дължи това на околните си, които са били неразделно до нея. Блондинката изпадала в под паника потрес всякога, когато имала участия, за които най-голямата отговорност падала на нейните рамене.

Венета Райкова имала проблеми с паникатаките в предишното. Лекарите й сложили неверна диагноза, а изписаните хапчета я скапвали тотално. ‚Искам да кажа на всички, които са в същото състояние да не губят кураж. Нещата постоянно се оправят, споделя водещата. В изявление Венета разкрива, че дълго време не знаела, че става въпрос за паникатаки.

Певицата Невена Цонева се справила със същия проблем, само че без помощта на хапчета. Тя се обърнала към психолог и действително посетила единствено два сеанса. Тя сложила акцент върху най-близките си хора и почнала да страни от дребните ежедневни проблеми, Малцина могат да се излекуват единствено със силата на позитивното мислене, означават нейни близки.

Анорексия пък морила Мис Свят България 2017 Вероника Стефанова. " Изходите от заболяването са два – единият е краен и противен, другият е да се оправиш. Всяко едно момиче в това положение го поучавам да стъпи крепко на земята, да се довери на близките и да стартира да се възвръща час по-скоро, тъй като това е загуба на време и куп хубави моменти “.

Страшната болест бе сломила и певицата Пламена. Мацката бе повалена от тежкото заболяване след пошла, само че обществена демонстрация в риалити формат, от който излиза с етикет „ отегчителен състезател “, който не изявява темперамент, понася арогантни обиди и не декларира граница на цялост. Болестта едвам не убива Пламена. С днешна дата борбата е извоювана и тя се радва на благополучен живот.

Носителката на купата „ Мис Силикон “ Габриела Попова не е болна от анорексия. Това обясни самата тя във фейсбук след поредност от изявления, че внезапното събаряне на килограмите е разследване от подлата болест. Русокосата перничанка изясни, че няма здравословни проблеми, а се е подложила на режим за намаляване, тъй като се харесва повече като съчка и обилните й форми са останали в предишното. В момента Габриела се изявява като бизнес дама, откакто откри собствен бутик в пресечната на „ Витошка “ ул. „ Неофит Рилски “.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР