Посланикът на САЩ и представители на Министерството на правосъдието на

...
Посланикът на САЩ и представители на Министерството на правосъдието на
Коментари Харесай

САЩ и България обменят ноу-хау за по-голяма независимост на съда

Посланикът на Съединени американски щати и представители на Министерството на правораздаването на Съединени американски щати се срещнаха с министъра на правораздаването, с цел да обсъдят правилата на върховенството на закона, оповестиха от посолството на Съединени американски щати.

Tова се случи преди срещата за стратегическия разговор сред Съединени американски щати и България.

Двете страни се споразумяха да развиват разговор и да споделят ноу-хау за по-голяма самостоятелност на съда и отчетност на прокуратурата.

На срещата участва и Пол Веки, районен шеф за Централна и Източна Европа / Близкия Изток в Службата за развиване, подкрепяне и образование на задгранични прокурори.

На срещата също по този начин участва и Джесика Ким, новият непрекъснат консултант по юридическите въпроси към Посолството на Съединени американски щати. Ким дойде предишния месец, с цел да заеме поста си на непрекъснат юридически консултант за България и Румъния към Министерството на правораздаването на Съединени американски щати, като в това си качество ще дава отговор за даването на помощ за правосъдната система , за създаване на потенциал в битката против публичната корупция, прането на пари и проведената престъпност.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР