Посланикът на Русия в Съединените щати сравни състоянието на отношенията

...
Посланикът на Русия в Съединените щати сравни състоянието на отношенията
Коментари Харесай

Руският посланик в САЩ сравни отношенията между двете страни с ледников период

Посланикът на Русия в Съединените щати съпостави положението на връзките сред Съединени американски щати и Русия с " ледников интервал ". Той съобщи, че рискът от конфликт сред двете страни е " висок ". Това заяви съветската осведомителна организация ТАСС.

По думите на Анатолий Антонов е мъчно да се каже кога преговорите за стратегическия разговор сред двете страни могат да бъдат обновени. Той посочи, че договарянията за размяната на пандизчии са били " ефикасни " и ще продължат.

Отношенията сред Съединени американски щати и Русия паднаха до най-ниската си точка от десетилетия на фона на последствията от военната акция на Русия в Украйна и последващото налагане на западни наказания.

Двете размени на пандизчии, при които ветеранът от морската пехота на Съединени американски щати Тревър Рийд и баскетболната звезда Бритни Гринър бяха освободени от Русия в подмяна на наказания контрабандист на опиати Константин Ярошенко и търговеца на оръжие Виктор Бут, бяха редки случаи на сполучлива американо-руска дипломация през 2022 г.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР