Пощенска кутия за приказки представя новата книга на Димитър Калбуров

...
Пощенска кутия за приказки представя новата книга на Димитър Калбуров
Коментари Харесай

Димитър Калбуров представя новата си книга Едно кило риалити

Пощенска кутия за приказки показва новата книга на Димитър Калбуров "Едно кило риалити ".

Премиерата е този петък, 24 ноември, от 19.00 ч. в Sofia Live Club. По време на събитието ще бъдат прочетени 10 описа, измежду които нови и обичани остарели заглавия. Специални посетители на сцената са актрисите Койна Русева и Радина Боршош.

"Едно кило риалити " е третата книга на Димитър Калбуров, чиито почитатели във Фейсбук надвишават 100 000. Авторът показва доста житейски мъдрости за взаимоотношенията сред мъж и жена, като текстовете са поливалентни и могат да са потребни и на двата пола. Мъжете ще научат какво в никакъв случай не би трябвало да споделят на една жена, а дамите – по какъв начин най-ефективно да вбесяват мъжете.

Книгата включва наръчници за популярност, за музикални шлагери, за зрелостници, за необвързани, за първи срещи, доста практични препоръки по какъв начин да разкарате гаджето, по какъв начин да отворите чалготека, по какъв начин да бъдете съвършеният началник, както и подробни, само че безусловно безсмислени разбори на всичко, което виждат потребителите във Фейсбук. Не са пропуснати и научно-фантастичните материали, които показват идната Олимпиада в град Перник през 2038 година и българското домакинство на Евровизия през 2021 година
 g
Читателите ще научат също детайлности за приключенията на един типичен Гошо на олинклузив отмора в чужбина, за последвалото отваряне на личния му хотел в Равда – "Гошо Палас 72 ", за приключенията на аристократ на Къмпинг Градина, както и за Дядо Коледа, който се мести да живее в столичния квартал Люлин.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР