Пощенска банка сключи ново стратегическо партньорство в интерес на своите

...
Пощенска банка сключи ново стратегическо партньорство в интерес на своите
Коментари Харесай

Пощенска банка и ClaimCompass с дигитално решение за защита правата на потребителите при проблемни полети

Пощенска банка подписа ново стратегическо партньорство в полза на своите клиенти – с ClaimCompass, българска софтуерна компания, която пази професионално правата на пасажерите при проблем с полета им вместо тях. От него могат да се възползват картодържатели на кредитни карти от банката, която единствена на пазара предлага новаторската услуга. Само за тях се предлага и извънредна опция – да подадат поръчка за следене на предстоящ полет и ако с него има проблем, ClaimCompass реализира контакт с клиента и го осведоми за идващите стъпки за подаване на иск и приемане на обезщетение.

Партньорството с новаторския финтех се вписва в цялостната тактика на Пощенска банка за развиване на бизнес средата у нас и целенасочената ѝ инвестиция в поддръжка на перспективни хрумвания, започващи компании и хората в България. ClaimCompass е софтуерен стартъп, основан през 2015 година Опитът на създателите ѝ демонстрира, че потребителите постоянно не са наясно със законовите благоприятни условия да потърсят обезщетения при положение на проблеми с авиопревозвача, и по тази причина компанията предлага професионална отбрана на правата им. До момента, ClaimCompass е обработила над 100 000 желае за компенсации и изплатила над 7 милиона евро в компенсации за своите клиенти. Все повече хора се доверяват на компанията, която обработва приблизително над 5 000 желае на месец.

Сътрудничеството с ClaimCompass е част от концепцията на Пощенска банка да прибавя стойност за своите клиенти и да им дава атрактивни спомагателни услуги към продуктите, които предлага. Благодарение на него картодържателите с кредитни карти на банката получават късмет по-добре да защитят правата си при пътешестване, като контактуват с компанията напълно онлайн, и да получат до 600 евро обезщетение при зародил проблем, което е извънредно улеснение при все по-нарастващия брой полети.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР