Пощенска банка получи специалната награда за „Устойчив бизнес растеж 2018“

...
Пощенска банка получи специалната награда за „Устойчив бизнес растеж 2018“
Коментари Харесай

Пощенска банка бе удостоена с награда на Western Union за устойчив бизнес растеж

Пощенска банка получи специфичната премия за „ Устойчив бизнес напредък 2018 “ от международния водач в областта на интернационалните парични преводи Western Union. Банката бе отличена за развиването на платежните услуги в страната измежду всички финансови институции, с които Western Union си партнира в България. Наградата се присъжда за издържания и професионален метод, познанията, усърдната работа и цялостния принос на Пощенска банка за развиването на бизнеса в България, декларират от Western Union Regional Business Team Bulgaria.

Пощенска банка е водач в предлагането на разплащателните услуги на интернационалната организация измежду банките в България. През последните години броят на офисите в мрежата на банката, които оферират паричните преводи на Western Union, набъбна три пъти до над 400 местоположения. Пощенска банка е единствената финансова институция в България, предлагаща на своите клиенти опция за приемане на паричен превод непосредствено на банкомат. Услугата е комфортна, лесна и налична 24 часа, 7 дни в седмицата и важи за преводи от всички страни, в които Western Union оперира. За задачата получателят на Western Union превод би трябвало да има дебитна карта, издадена от банката. В момента клиентите на Пощенска банка могат да се възползват от услугата на над 500 банкомата в цялата страна.

„ В динамичния свят, в който живеем и работим, за нас е извънредно значимо да оказваме помощ на клиентите си бързо и елементарно да получават и превеждат средства от и към всяка точка на света. Горди сме, че за поредна година сме отличени като водещ сътрудник на международния водач в паричните преводи Western Union в България. Като една от най-бързо разрастващите се банки на пазара ние се стремим да предлагаме разнообразни благоприятни условия, с цел да улесним клиентите си, като им осигуряваме достъп до световната мрежа на Western Union от от ден на ден местоположения. Тепърва ще продължим да работим в тази посока посредством още по-широката клонова мрежа, която Пощенска банка към този момент ръководи след сполучливото обединяване с Банка Пиреос България “, разясниха от Пощенска банка във връзка оценката.

Това е трета поредна премия, която банката получава от Western Union, първото отличие бе за „ Бизнес развиване за 2016 “. То бе присъдено за високото качество на предлаганите услуги във всички клонове на финансовата институция в страната и за регистрирания растеж на преводите. Пощенска банка завоюва втората специфична премия за нововъведения през 2017 година като самопризнание за опцията за приемане на парични преводи от Western Union посредством всички банкомати на Пощенска банка в България.

Western Union е услуга, улесняваща изпращането и приемането на пари на всички места по света посредством бързи, надеждни и налични парични преводи. Компанията работи с мрежа от над 525 000 агентски местоположения в над 200 страни и територии. Услугите, предлагани от Пощенска банка и Western Union, са парични преводи от чужбина към България, парични преводи от България към чужбина и парични преводи в страната. Повече информация за услугите на Western Union може да намерите на интернет страницата на Пощенска банка (www.postbank.bg).
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР