Посещението на руския президент Владимир Путин в Турция се отлага,

...
Посещението на руския президент Владимир Путин в Турция се отлага,
Коментари Харесай

Провал на срещата Ердоган-Путин в Анкара, Кремъл мълчи

Посещението на съветския президент Владимир Путин в Турция се отсрочва, заяви турският вестник „ Хюриет “.

Посещението на съветския президент Владимир Путин в Турция е отсрочено за по-късна дата. Твърди се, че повода е натовареният график на водачите по отношение на изборите в двете страни, написа турското издание, представено от Българска телеграфна агенция.

Проправителственият турски в. „ Тюркийе “, който цитира неназовани източници, неотдавна заяви, че Путин се чака да посети Турция на 12 февруари. От Кремъл обаче не потвърдиха тази дата.

Междувременно РИА Новости осведоми, че визитата на съветския президент Владимир Путин в Турция, планувано за февруари, е отсрочено за края на април или началото на май.

Поради подготовката за изборите в двете страни през март - в Турция ще се проведат локални избори, а в Русия - президентски, бе решено визитата на Путин да бъде отсрочено за края на април - началото на май, сподели дипломатически източник в Анкара пред РИА Новости.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков уточни през днешния ден, че подготовката за среща сред президентите на Русия и Турция Владимир Путин и Реджеп Тайип Ердоган продължава и съответните условия ще бъдат контрактувани, осведоми ТАСС.

Не, не мога да потвърдя, че визитата е било отсрочено. Не са обявявани никакви периоди, сподели Песков.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР